Rubriek: Verzorging

Hebbeding voor de zomer: de Blenker

KipKep, bekend van de hippe verzorgingsproducten voor je baby, heeft een echt hebbeding voor de zomer in het assortiment: de Blenker. Zeker tijdens heerlijke warme dagen – waarop je lekker vaak gaat zwemmen – is deze (hand)doek van hydrofiele katoen iets wat niet in je uitzet mag ontbreken. De Blenker er ook in een XL-uitvoering:

Lees verder...

Winnen: Zwangergids Rotterdam

Het is de bedoeling dat er een hele serie van verschijnt. Dus dat elke stad zijn eigen Zwangergids krijgt. Dat vind ik nou nog eens een handig en praktisch initiatief. Rotterdam is de eerste stad waar de Zwangergids verschenen is. Binnenkort verschijnt er ook eentje in Breda.

Lees verder...

BESTEL EEN GRATIS NEUTRAL PROEFPAKKETJE!

Wanneer je huid overgevoelig is voor bepaalde bekende allergenen, die veel voorkomen in parfum, kan je ervoor kiezen om zo veel mogelijk geparfumeerde producten te vermijden. Natuurlijk ben je dan al goed op weg door de bad-, body- en reinigingsproducten van Neutral te gebruiken, maar wist je dat Neutral ook parfumvrije wasverzachter in het assortiment heeft?

Lees verder...

Beste koop voor je kind 2 is uit!

De tweede editie van ‘Beste koop voor je kind’ van de Consumentenbond is uit! Het is een eigentijds en betrouwbaar magazine voor ouders van jonge kinderen. Zonder reclame. Maar wél met unieke test- en prijsinformatie waar je wat aan hebt. Lekkere recepten, ontroerende foto’s en heldere achtergrondartikelen. Plus: praktische tips van andere ouders.

Lees verder...

Snel zwanger door poetsen?

Het verhaal komt van de website van Het Laatste Nieuws. Dus ik zou het maar met een korreltje zout nemen. Volgens de Vlaamse krant hebben wetenschappers ontdekt dat vrouwen met een kinderwens er goed aan doen om hun tanden te poetsen en te flossen. Het zou helpen om twee maanden sneller in verwachting te raken.

Lees verder...

Schone handjes met Aseptix

Binnenkort zakt Nederland weer massaal af naar zonniger oorden. Zeker als je op vakantie gaat met je gezin, wil je het risico op besmettingen tot het minimum beperken. Niks zo naar als een ziek kind in de tent of caravan! Daarom heb ik me voorgenomen om dit jaar zeker een paar flesjes desinfecterend handschuim mee

Lees verder...

Beurs Ouders Natuurlijk!

Dit is echt een aanrader voor (aanstaande) ouders die de Negenmaandenbeurs misschien iets te massaal vinden en bewust kiezen voor natuurlijk ouderschap. Op zondag 3 juli kunnen zij hun hart ophalen tijdens de tweede editie van de beurs Ouders Natuurlijk! in Arnhem.

Lees verder...

Ken jij de Woller al?

Ken jij de Woller al? Het is het nieuwste product van KipKep: een heerlijk zacht warmtekussentje gevuld met lijnzaad. De warmte van de Woller werkt ontspannend waardoor het een probaat middel is tegen bijvoorbeeld darmkrampjes.

Lees verder...

Mishandeling makkelijker melden

Hulpverleners in de jeugdzorg kunnen kindermishandeling voortaan makkelijker melden. Ze kunnen vanaf nu een standaardformulier invullen om hun vermoedens van mishandeling aan de politie door te geven. Jeugdzorg Nederland, de brancheorganisatie voor Bureau Jeugdzorg en Jeugd Opvoedhulp, maakte dat dinsdag bekend.

Lees verder...

Gratis CD over zwangerschap

Agis Zorgverzekeringen heeft samen met de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) twee cd-rom’s ontwikkeld. Eén met informatie en tips over hoe gezond zwanger te worden en een met veel nuttige informatie over het zwanger zijn, de geboorte en de kraamtijd.

Lees verder...

Babycrème voor stralende huid

Met mijn hypergevoelige huidje ben ik verknocht aan babyproducten. Als een babyhuidje het kan verdragen, dan zal het mij ook weinig kwaad doen. Of ik er mooier van word interesseert me niet zo. Britse vrouwen denken daar anders over! Die zweren bij de babybillencreme van Waitrose: het zou een wondermiddel zijn om er jong en

Lees verder...

Babysterfte omlaag door bonus handen wassen

Mijn zoontje heeft na zijn geboorte een tijdje op de afdeling neonatologie gelegen omdat hij te vroeg geboren was. Alle bezoekers (ouders incluis) moesten grondig hun handen wassen voor ze de kindjes mochten aanraken. Toen vond ik dat een beetje overdreven maar na het lezen van dit bericht ben ik blij dat iedereen zich destijds

Lees verder...

‘Baby laten huilen werkt het best’

Ja hoor! Daar heb je weer een paar van die duurbetaalde wetenschappers die beweren dat je je baby het beste kunt laten huilen tot hij of zij vanzelf in slaap valt. Volgens een team van Australische onderzoekers is dat de beste manier om een eind te maken aan slaapproblemen. Helaas vertellen ze er niet bij

Lees verder...

Gelijke kansen rijke en arme kinderen

Een geruststellend bericht om te lezen op de verjaardag van Sinterklaas. Alhoewel ik denk dat de zakken met surprises in sommige Nederlandse huizen groter zijn dan in andere .. Toch zijn de verschillen tussen rijke en arme Nederlandse kinderen klein. Dat blijkt uit het internationale rapport The children left behind van Unicef. Sommige kinderen krijgen

Lees verder...