Hebbeding voor de zomer: de Blenker

blenker baby

KipKep, bekend van de hippe verzorgingsproducten voor je baby, heeft een echt hebbeding voor de zomer in het assortiment: de Blenker. Zeker tijdens heerlijke warme dagen – waarop je lekker vaak gaat zwemmen – is deze (hand)doek van hydrofiele katoen iets wat niet in je uitzet mag ontbreken. De Blenker er ook in een XL-uitvoering: formaat 200 bij 120 cm!

De Blenker droogt heerlijk zacht af (net zo zacht als een hydrofiele luier). Hij neemt goed vocht op en droogt lekker snel.

Ik zie het al helemaal voor me. Hoogzomer op het strand… Je gebruikt de multifuctionele Blenker niet alleen om je kindje af te drogen. Dankzij de soepele stof, de rechthoekige vorm en het ruime formaat is hij ook heel geschikt als omslagdoek of om op te liggen en te spelen.

De Blenker Baby is er in het formaat 100 x 50 cm. De Blenker Kid is geschikt voor peuters en kleuters (170x100c). De Blenker XL, de grote zus van de Blenker Kid is maar liefst 200 x 120 cm.

Laat die zomer maar lekker lang duren!

Meer info op de website van KipKep.

Lees ook:Nog even over de Negenmaandenbeurs ..
Lees ook:Ken jij de Woller al?
Lees ook:Baby uit snikhete auto gered, ouders op het strand!
Lees ook:ADV: Originele en vrolijke kraamcadeau’s!
Lees ook:Bloggen vanuit het paradijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>