BESTEL EEN GRATIS NEUTRAL PROEFPAKKETJE!

Wanneer je huid overgevoelig is voor bepaalde bekende allergenen, die veel voorkomen in parfum, kan je ervoor kiezen om zo veel mogelijk geparfumeerde producten te vermijden. Natuurlijk ben je dan al goed op weg door de bad-, body- en reinigingsproducten van Neutral te gebruiken, maar wist je dat Neutral ook parfumvrije wasverzachter in het assortiment heeft?

We lopen zoveel uur per dag rond in dezelfde kleding en we slapen gemiddeld 8 uur per nacht. Het is wellicht wat minder voor de hand liggend, maar kleding en beddengoed worden vaak gewassen met geparfumeerde wasverzachter en zo wordt de huid dan toch langdurig aan parfum blootgesteld. De geur van vers gewassen beddengoed is heerlijk, maar als je last hebt van een gevoelige huid, kan je misschien beter kiezen voor een parfumvrij product.

De Neutral wasmiddelen en wasverzachter bevatten geen parfum. Wil jij ook het risico op huidirritatie verminderen? Probeer nu een Neutral setje gratis uit!

neutral

Vraag nu jouw proefpakketje aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>