Ken jij de Woller al?

Ken jij de Woller al? Het is het nieuwste product van KipKep: een heerlijk zacht warmtekussentje gevuld met lijnzaad. De warmte van de Woller werkt ontspannend waardoor het een probaat middel is tegen bijvoorbeeld darmkrampjes.

Door de speciale vorm wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje en kan het kussen warmte geven waar het gewenst is. Ook voor grotere kindjes met buikpijn is het ideaal.

De Woller kan ook gebruikt worden om het bedje voor te verwarmen, om de lichaamstemperatuur van pasgeboren baby’s te verhogen of om je kindje warm te houden na een badje. Ook te gebruiken bij borstvoeding, de warmte bevordert de toeschietreflex.

Uniek aan de Woller is de vorm en het maatje: veel kruikkussentjes zijn groot en zwaar. Dit kussentje is speciaal gemaakt voor kleintjes, van piepklein tot de tienerjaren.

De Woller is veilig, doordat er gebruik is gemaakt van lijnzaad. Bij baby’s wordt het gebruik van kersenpitten afgeraden omdat deze lokaal heet kunnen worden. Lijnzaad kent dit gevaar niet. Bovendien is het kussentje minder heet dan een heetwaterkruik en is er ook geen risico dat het gaat lekken.

Je warmt de Woller, zonder hoes, op in de magnetron. De Woller mag niet zonder hoes bij baby’s gebruikt worden! Prijs met hoes: € 19,95.

Kijk voor meer informatie op www.kipkep.com.

Lees ook:Hebbeding voor de zomer: de Blenker
Lees ook:Op pad met de Hippychick heupdrager!
Lees ook:Discreet borstvoeding geven met de Feedi
Lees ook:Antonie Kamerling pleegt zelfmoord
Lees ook:De Napper maakt de luiertas overbodig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>