Winnen: Zwangergids Rotterdam

Zwangergids Rotterdam

Het is de bedoeling dat er een hele serie van verschijnt. Dus dat elke stad zijn eigen Zwangergids krijgt. Dat vind ik nou nog eens een handig en praktisch initiatief. Rotterdam is de eerste stad waar de Zwangergids verschenen is. Binnenkort verschijnt er ook eentje in Breda.

De Zwangergids is een handige gids met bevallingsverhalen, interessante achtergronden en weetjes voor de zwangere vrouw én een overzicht van de leukste adressen in de stad op gebied van zwangerschap en bevallen.

Denk aan zwangerschapsyoga en-begeleiding, doula’s, (baby)massage, particulieren en reguliere kinderopvang en de mooiste kinderwinkels.

Wil jij een gratis gids winnen?

Stuur jouw gouden tip voor de volgende Zwangergids: welk  adres mag niet ontbreken in de Zwangergids Breda? De eerste vijf deelnemers krijgen een gratis Rotterdamgids.  Mail naar [email protected]

Lees ook:Ali B opent de Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Winnen: gratis geboortekaartjes
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Actie Groen Links: ‘Handen af van de kinderopvang’
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>