Rubriek: Beroemde mama’s

Bekende vrouwen die zwanger zijn of net mama zijn geworden

Blijf sporten als je zwanger bent!

Opmerkelijk zwangerschapsnieuws vorige week. De hoogzwangere atlete Alysia Montano heeft deze week meegedaan aan de 800 meter tijdens de nationale kampioenschappen van de Verenigde Staten. Het bracht me op het idee voor een blogje over een advies van het Erasmus MC in Rotterdam: blijf sporten als je zwanger bent! (Foto: Facebook)

Lees verder...

Lieke van Lexmond zwanger van eerste kindje

Lieke van Lexmond is in verwachting van haar eerste kindje. De presentatrice liet dat half maart zelf weten op haar Facebookpagina. Bij het blijde nieuws plaatste ze een echo van de baby in haar buik.  (Foto: Facebook pagina Lieke van Lexmond)

Lees verder...

‘Anouk zwanger van baby nummer vijf’

‘Anouk is zwanger van haar vijfde kindje’. Tenminste dat schrijft ze zelf bij een foto op Facebook waarop ze te zien is met een hele dikke buik. Maar sommige fans trekken het blijde nieuws in twijfel. Het zou een oude foto zijn.

Lees verder...

Duitse media: Sabia ist schwanger!

Het gerucht dat Sabia Boulahrouz zwanger is van Rafaël van der Vaart gonst nu wel heel nadrukkelijk rond in Duitsland. RTL Boulevard meldt dinsdagavond dat het Duitse blad Closer de primeur van het blijde nieuws heeft gebracht. In de woensdag te verschijnen papieren versie van het blad zegt de 35-jarige Sabia: ,,Ja we krijgen een

Lees verder...

En ze noemen hem ….. George!

Prins William en zijn vrouw Kate hebbende naam van hun zoontje naar buiten gebracht. De baby heet George, voluit George Alexander Louis. Dat heeft Kensington Palace woensdagavond bekendgemaakt. Zijn volledige titel is Zijne Koninklijke Hoogheid Prins George van Cambridge.

Lees verder...