Schone handjes met Aseptix

Binnenkort zakt Nederland weer massaal af naar zonniger oorden. Zeker als je op vakantie gaat met je gezin, wil je het risico op besmettingen tot het minimum beperken. Niks zo naar als een ziek kind in de tent of caravan! Daarom heb ik me voorgenomen om dit jaar zeker een paar flesjes desinfecterend handschuim mee te nemen. Met dat spul op zak hoef ik minder te gruwelen van bijvoorbeeld de sanitaire stops bij benzinestations.

Ik werd op het idee gebracht toen we dit voorjaar in Disneyland Parijs waren. Daar zag ik een moeder haar kindjes voor het eten van een broodje even de handen desinfecteren met gel uit een flesje. Hoe slim! Ik dacht meteen: bij onze volgende vakantie gaat dat spul ook mee.

Aseptix heeft een serie desinfecterende producten op de markt gebracht voor thuisgebruik. En die zijn natuurlijk ook heel geschikt om mee te nemen op reis. Echt schone handen na een sanitaire stop onderweg, plakhandjes na het eten of gewoon even opfrissen kan op elk moment, zelfs als er geen stromend water is.

Met een desinfecterende allesreiniger, handspray, handschuim en handzeep biedt Aseptix het beste op het gebied van hygiëne en bescherming tegen bacteriën, schimmels, virussen en andere ziektekiemen.

In omgevingen waar optimale hygiëne van het grootste belang is zoals crèches, kinderopvang, ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken, worden de Aseptix producten al jarenlang gebruikt, in binnen- en buitenland.

Alle producten van Aseptix bieden optimale bescherming tegen bacteriën, schimmels en virussen en kunnen overal en altijd gebruikt worden. De huidproducten drogen daarbij de huid niet uit, maar geven een schoon en verzorgd gevoel.

Het assortiment bestaat uit een desinfecterende handspray, handschuim, handzeep en allesreiniger.

Karlijn uit Eindhoven, moeder van 3 kinderen:
,,Ik vind de handspray super handig als we een dagje uit zijn met het gezin. Als ze alle dieren in de kinderboerderij hebben geaaid en daarna een pannenkoek willen eten, spay ik eerst even hun handjes helemaal schoon.”
Marianne uit Deventer, moeder van Timo en Eline:
,,Aseptix allesreiniger mee genomen op vakantie, ideaal om snel je caravan mee schoon te maken! Je hebt tenslotte vakantie! Tevens is de handfoam ook ideaal met kinderen, spelen heel de dag buiten en toch kunnen ze zo snel hun handen schoon en bacterie vrij maken.”

Lees ook:Bakerpraatje: eten voor twee
Lees ook:Tips: zwanger op vakantie
Lees ook:Moeders voor Moeders heeft geen vuile handen!
Lees ook:Twee executies melamine-schandaal China
Lees ook:Zwanger? Helaas pindakaas!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>