Rubriek: Acties

Acties waarmee prijzen te winnen zijn

Winnen: Zwangergids Rotterdam

Het is de bedoeling dat er een hele serie van verschijnt. Dus dat elke stad zijn eigen Zwangergids krijgt. Dat vind ik nou nog eens een handig en praktisch initiatief. Rotterdam is de eerste stad waar de Zwangergids verschenen is. Binnenkort verschijnt er ook eentje in Breda.

Lees verder...

Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Over een paar weken begint in Amsterdam RAI de Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 19 tot en met 23 februari. Ben jij in verwachting of wil je graag zwanger worden? Net bevallen of al jaren een hippe, happy mom? Dan mag je ‘s lands grootste happening op het gebied van zwangerschap en baby’s niet missen!

Lees verder...

Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Over anderhalve week begint de Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 20 tot en met 24 februari 2013 in Amsterdam RAI. Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Met de kaarten kun je op dezelfde dag ook de Huishoudbeurs bezoeken. Als je de tickets wilt winnen, geef dan hieronder antwoord op de vraag: Waarom wil jij naar

Lees verder...

Ali B opent de Negenmaandenbeurs!

De Negenmaandenbeurs 2013 wordt geopend door niemand minder dan Ali B. De rapper is ongetwijfeld één van de hipste jonge vaders van Nederland, dus wat wil je nog meer…? De Negenmaandenbeurs begint dit jaar op woensdag 20 februari en duurt tot en met zondag 24 februari. (Foto: Twitter)

Lees verder...

Joya Fernandez Jouw Leukste Papa 2012

Kruidvat heeft Joya Fernandez uitgeroepen tot Jouw Leukste papa van Nederland 2012. Dat is te lezen op de website van de voordeeldrogist. Joya was al de Leukste Papa van de provincie Gelderland en heeft bij de landelijke verkiezing de meeste stemmen gekregen.

Lees verder...

Winnen: vrijkaartjes beurs Ouders Natuurlijk!

Op zaterdag 23 juni vindt in Arnhem de derde editie plaats van de beurs Ouders Natuurlijk! Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom in het Golden Tulip hotel Doorwerth. Wij mogen 2×2 vrijkaartjes weggeven voor Ouders Natuurlijk! Wil jij die kaartjes winnen, geef dan hieronder aan waarom je de beurs zou willen

Lees verder...

Je kunt nu stemmen op de Leukste Papa!

Het is zover! Je kunt stemmen op vaders die zijn aangemeld voor Jouw Leukste Papa verkiezing van Nederland. Kruidvat heeft per provincie een papa genomineerd. Er zijn dus 12 papa’s waar je uit kunt kiezen.

Lees verder...

Winnen: vrijkaarten Zwanger & Babybeurs

Zondag 10 juni wordt een geweldige dag voor alle (aanstaande) zwangeren, ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes. In Spijkenisse wordt dan namelijk de Zwanger & Babybeurs gehouden. En wat nog leuker is .. Wij mogen 3×2 vrijkaarten weggeven! DE VRIJKAARTENACTIE IS GESLOTEN. WINNAARS HEBBEN PERSOONLIJK BERICHT ONTVANGEN.

Lees verder...