Babycrème voor stralende huid

Met mijn hypergevoelige huidje ben ik verknocht aan babyproducten. Als een babyhuidje het kan verdragen, dan zal het mij ook weinig kwaad doen. Of ik er mooier van word interesseert me niet zo. Britse vrouwen denken daar anders over! Die zweren bij de babybillencreme van Waitrose: het zou een wondermiddel zijn om er jong en stralend uit te blijven zien.

Een hele pot van de billencrème kost £2.54, ongeveer 3 euro. Volgens de vrouwen maakt de crème hun huid zachter en jonger en werkt het beter dan welke dure crème dan ook.

Britse vrouwen prijzen het dan ook aan bij elkaar en hierdoor is het zeer populair geworden. In 12 maanden tijd heeft Waitrose de voorraad voor 14 jaar verkocht.

Volgens cosmetisch expert Dr. Patrick Bowler is het niet zo raar dat vrouwen het goedje op hun gezicht smeren. ‘Vrouwen denken dat hun gezicht er zo glad en zacht als babybilletjes van wordt.’, aldus Bowler.

Bron: Marie Claire

Lees ook:‘Buggy geeft baby stress of zelfs trauma’
Lees ook:Hoe belangrijk is Moederdag?
Lees ook:Stress even gevaarlijk voor zwangere als roken
Lees ook:Er bestaat niet zoiets als zwangerschapsdementie
Lees ook:Sky Radio zoekt Baby van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>