Rubriek: Algemeen

Algemeen nieuws over zwangerschap en baby’s

Filmpje: Evian baby & me

Na het enorme succes van de Roller Babies heeft Evian een paar jaar geleden een eigen Youtube-kanaal gelanceerd voor de te grappige babyfilmpjes. Daarop staat onder meer ook dit fijne filmpje …

Lees verder...

Tess en Sem populairste kindernamen 2013

Tess en Sem waren in 2013 de populairste kindernamen. Dat blijkt uit de namenlijst die de Sociale Verzekeringsbank SVB jaarlijks publiceert. Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk bij de jongens Levi en Bram en bij de meisjes Sophie en Julia. (Afbeelding: Lief Geboortekaartjes)

Lees verder...

Filmpje: baby in tranen als mama zingt

Tissues in de aanslag mensen. Bij het zien van dit filmpje ga je spontaan zelf meehuilen. Ik tenminste wel ..! Deze 10 maanden oude baby krijgt eerst alleen tranen van geluk in haar ogen als mama een liedje zingt. Maar even later rollen de tranen over haar wangetjes. Dat is wat je noemt een tearjerker!!

Lees verder...

Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Kinderen? Stop met ze op te voeden! Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou moeten zijn. Van een probleem een ramp maken. Denk het om. Maak van een probleem een mogelijkheid. Wil je weten hoe? Kom dan naar een lezing door Berthold Gunster gebaseerd op zijn laatste boek Lastige kinderen?

Lees verder...

Satire: het participatiegezin is de toekomst

Sinds Prinsjesdag is het wel een dingetje geworden: de particpatiemaatschappij. Iedereen moet zijn of haar steentje bijdragen in onze samenleving, vindt onze regering. Het inspireerde Daan Windhorst tot een buitengewoon grappig stukje op decorrespondent.nl.

Lees verder...

Braakneigingen door besmet fruitdrankje Wicky

Geef je kindje maar even geen Wicky met frambozensmaak. Het smaakt namelijk naar schooonmaakmiddel! De producent heeft een partij van het fruitdrankje van de markt gehaald omdat het braakneigingen veroorzaakt.

Lees verder...

Baby geboren in attractiepark Slagharen

In Attractie- & vakantiepark Slagharen is dinsdagnacht een baby geboren. De moeder was pas over drie weken uitgerekend. De familie had er nog geen rekening mee gehouden dat het kindje nu al geboren zou worden. De ouders verbleven in een huisje op het vakantiepark.

Lees verder...