Rubriek: Gadgets en kinderspul

Leuke, hippe spullen voor tijdens je zwangerschap en als de baby geboren is

Hebbeding voor de zomer: de Blenker

KipKep, bekend van de hippe verzorgingsproducten voor je baby, heeft een echt hebbeding voor de zomer in het assortiment: de Blenker. Zeker tijdens heerlijke warme dagen – waarop je lekker vaak gaat zwemmen – is deze (hand)doek van hydrofiele katoen iets wat niet in je uitzet mag ontbreken. De Blenker er ook in een XL-uitvoering:

Lees verder...

Winnen: Zwangergids Rotterdam

Het is de bedoeling dat er een hele serie van verschijnt. Dus dat elke stad zijn eigen Zwangergids krijgt. Dat vind ik nou nog eens een handig en praktisch initiatief. Rotterdam is de eerste stad waar de Zwangergids verschenen is. Binnenkort verschijnt er ook eentje in Breda.

Lees verder...

Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Over een paar weken begint in Amsterdam RAI de Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 19 tot en met 23 februari. Ben jij in verwachting of wil je graag zwanger worden? Net bevallen of al jaren een hippe, happy mom? Dan mag je ‘s lands grootste happening op het gebied van zwangerschap en baby’s niet missen!

Lees verder...

Beste koop voor je kind 2 is uit!

De tweede editie van ‘Beste koop voor je kind’ van de Consumentenbond is uit! Het is een eigentijds en betrouwbaar magazine voor ouders van jonge kinderen. Zonder reclame. Maar wél met unieke test- en prijsinformatie waar je wat aan hebt. Lekkere recepten, ontroerende foto’s en heldere achtergrondartikelen. Plus: praktische tips van andere ouders.

Lees verder...

Super leuk: Gepersonaliseerd Woezel en Pip boek!

Het is weer zo’n lekkere luie niks-doen-dag in de Tovertuin. Woezel ligt te soezen in het zachte gras en Pip rolt zomaar wat heen en weer. Twiet! Twiet! Hé, dat klinkt als een vogeltje. Woezel en Pip kijken omhoog. Ja hoor, daar zit een vogeltje op een tak. Hallo klein vogeltje, zegt Pip, hoe heet jij? Samen met

Lees verder...

V&D waarschuwt voor babyslaapzak Frendz

V&D waarschuwt voor babyslaapzakken van het label Frendz. De ritsjes van de slaapzakken kunnen losraken en daardoor tot verstikkingsgevaar leiden bij baby’s. De slaapzakken kunnen teruggebracht worden naar de winkel. Consumenten krijgen dan hun geld terug.

Lees verder...

Kado-idee: rapport voor juf of meester!

Ooit al eens een kijkje genomen op de website van Gezinnig? Zoniet, dan moet je dat zeker een keer doen! Je vindt er zinvolle producten en inspiratie om de boel thuis lekkerder te laten draaien. Ze maken het gezinsleven makkelijker en leuker. Vandaag kwam ik er uit via dit rapport voor juf of meester. Een

Lees verder...

Mama Apps vergroot kans op zwangerschap

De Negenmaandenbeurs (die net achter de rug is .. ) staat ieder jaar garant voor leuke nieuwtjes. Zo ontving ik er een persbericht over www.mamaapps.nl. Mama Apps biedt 35 apps in één voor toekomstige moeders. Het kan zelfs helpen om de kans op zwangerschap te vergroten. De App biedt namelijk inzicht in de menstruatiecyclus, vruchtbare

Lees verder...

Nijntje vertaald in ‘t Brabants

Het ultieme kraamkadootje voor een Brabantse baby, zou ik zo zeggen! Nijntje is vanaf morgen (donderdag 14 februari) te verkrijgen in het Brabants dialect. Nijntje werd eerder al in het Fries en in het Latijn vertaald. Het Brabants is de eerste Nederlandse streektaal waarin de klassieker ‘Opa en Oma Pluis’ is vertaald.

Lees verder...

Tip: Laat een Troetel maken van je babykleertjes!

Wat een geweldig leuk idee! Daphne van Be-flowerd uit Eindhoven is creatief in optima forma. Zij bedacht deze fantastische oplossing voor de oude babykleertjes van je kindje. Ze liggen in de kast of in een doos op zolder .. waar je ze nooit meer tegenkomt. Heel erg zonde … Daarom bedacht Daphne de Troetel: een

Lees verder...