Rubriek: Beroemde papa’s

Alles over bekende papa’s of celebs die papa gaan worden

Duitse media: Sabia ist schwanger!

Het gerucht dat Sabia Boulahrouz zwanger is van Rafaël van der Vaart gonst nu wel heel nadrukkelijk rond in Duitsland. RTL Boulevard meldt dinsdagavond dat het Duitse blad Closer de primeur van het blijde nieuws heeft gebracht. In de woensdag te verschijnen papieren versie van het blad zegt de 35-jarige Sabia: ,,Ja we krijgen een

Lees verder...

En ze noemen hem ….. George!

Prins William en zijn vrouw Kate hebbende naam van hun zoontje naar buiten gebracht. De baby heet George, voluit George Alexander Louis. Dat heeft Kensington Palace woensdagavond bekendgemaakt. Zijn volledige titel is Zijne Koninklijke Hoogheid Prins George van Cambridge.

Lees verder...

Nog geen naam bekend van zoon William en Kate

Prins William en Kate Middleton peizen zich suf over een naam voor hun eerste kind. Dat meldt de BBC. Het prinsje werd maandag aan het eind van de middag geboren. Kate en William verlieten dinsdagavond met de kleine jongen in de armen het St. Mary’s Hospital in Londen. Het Britse volk kreeg daarmee een eerste

Lees verder...

Mark Tuitert krijgt zoontje: Tom

Na Stefan Groothuis vorige week is nu ook Mark Tuitert vader geworden van zijn tweede kindje. Tuitert’s vrouw Helen is dinsdag bevallen van een zoontje, hij heet Tom. In 2011 werd Mark Tuitert al de trotse papa van dochter Anna.

Lees verder...

Heeft Sabia Boulahrouz een verborgen dochter?

Mensen, mensen .. wat een sleaze & dirt komt er boven water in de soap rondom Sabia Boulahrouz en Rafaël & Sylvie van der Vaart. In het kort: Rafaël en Sylvie zijn sinds Oudjaar uit elkaar, Sylvie ging uithuilen bij haar ‘beste vriendin’ en collega-voetbalvrouw Sabia. En nu zijn Sabia en Rafaël ineens een setje..

Lees verder...

Tweede zoontje Roel van Velzen geboren: Boaz

Roel van Velzen is opnieuw vader geworden. Zijn vrouw Marloes beviel dinsdagavond van hun tweede zoontje, dat de naam Boaz heeft gekregen. De trotse papa deelt het blijde nieuws woensdagochtend zelf op Twitter. En hij heeft er – hoe sympathiek – ook meteen een prachtige foto bij geplaatst. Wat een plaatje. Van harte gefeliciteerd! (Foto:

Lees verder...