Op pad met de Hippychick heupdrager!

HippychickO&F-8(1)

Wow! Deze Hippychick had er moeten zijn toen mijn zoontje (inmiddels al een stoere knul van zeven ..) nog klein genoeg was om op mijn heup te dragen. Dan had ik dat veel langer vol kunnen houden!

Vooral voor kleintjes die net zelf lopen maar het nog niet zo lang volhouden is de Hippychick dé uitkomst. Dragen en lopen is snel en makkelijk af te wisselen met deze heupdrager.

De drager is bovendien ideaal als ouders hun kleintje vaak willen optillen om iets te kunnen zien, zoals bijvoorbeeld in een museum. Sinds deze maand zijn ze in de Kunsthal Rotterdam zelfs te leen voor museumbezoekers.

De Hippychick is een draagriem met een geïntegreerd zitje voor baby en dreumes,ideaal voor korte wandelingen, thuis tijdens ‘de spits’, feestjes, reizen en bezoekjes aan dierentuinen, pretparken musea enzovoorts.

De heupdrager is eenvoudig om te doen en direct klaar voor gebruik. Kleintjes die al zelf lopen maar toch snel moe worden kunnen lekker vaak op- en afstappen zonder dat de draagriem af hoeft.

Het stevige en ergonomisch gevormde zitje zorgt ervoor dat het kindje in de juiste houding op de heupdrager zit. Ook voor de drager zelf is de Hippychick ergonomisch.

Aanbevolen door osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten en consultatiebureau’s.

Kijk voor het gehele assortiment op www.kleinedreumes.nl

Lees ook:Oudere moeder, gezonder kind
Lees ook:‘Navelstreng baby’s later doorknippen’
Lees ook:Ken jij de Woller al?
Lees ook:Kasper leert fietsen op vakantie
Lees ook:Jaarlijks 1200 ongelukken met speelgoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>