C&A roept babyjasjes terug; knopen laten los

babyjasje c&a

C&A roept een partij gevaarlijke rode en roze babyjasjes terug in verband met verstikkingsgevaar. Bij de babyjasjes bestaat het risico dat de knopen loslaten.

Als een draad loskomt van een van de knopen en er aan deze draad getrokken wordt, kan de knoop loslaten. Baby‘s kunnen vervolgens de knoop in hun mond stoppen en doorslikken, waardoor gevaar voor verstikking ontstaat.

U kuntde jasjes bij alle C&A filialen terugbrengen, of het ongefrankeerd aan ons toesturen. Mocht u het babyjasje online hebben aangeschaft, dan kunt u het via de online shop retourneren. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

Meer informatie is te vinden op http://www.c-and-a.info

Voor vragen kunt u contact opnemen met de C&A servicelijn.De C&A servicelijn is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op nummer: 0900-8010 10 cent per minuut/vanaf 13 juni 2014: 35 cent per gesprek.

U kunt ook een mail sturen naar: [email protected]

Bron: Dutch – C&A Information Platform.

Lees ook:Blokker haalt speelgoedtractors terug
Lees ook:C&A roept babyschoentjes terug
Lees ook:Terugroepactie gratis bordje van Zwitsal
Lees ook:Kruidvat haalt babyvoeding terug
Lees ook:Chat voor ongewenste zwangerschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>