Kado-idee: rapport voor juf of meester!

Ooit al eens een kijkje genomen op de website van Gezinnig? Zoniet, dan moet je dat zeker een keer doen! Je vindt er zinvolle producten en inspiratie om de boel thuis lekkerder te laten draaien. Ze maken het gezinsleven makkelijker en leuker. Vandaag kwam ik er uit via dit rapport voor juf of meester. Een geweldig kadootje met de zomervakantie in aantocht!

Lees ook:Kadotip: autoweg tape!
Lees ook:Baby geeft Jaqueline ademsteun
Lees ook:Minder vrouwen sterven tijdens of na zwangerschap
Lees ook:Tip: gratis beloningskaarten
Lees ook:Te snel keizersnee bij stuitligging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>