Tip: Laat een Troetel maken van je babykleertjes!

Wat een geweldig leuk idee! Daphne van Be-flowerd uit Eindhoven is creatief in optima forma. Zij bedacht deze fantastische oplossing voor de oude babykleertjes van je kindje. Ze liggen in de kast of in een doos op zolder .. waar je ze nooit meer tegenkomt. Heel erg zonde … Daarom bedacht Daphne de Troetel: een persoonlijke handgemaakte knuffel van de oude kleertjes van je kindje.

Herinneringsknuffel

Misschien heeft je kindje zelf  fijne herinneringen aan kledingstukken? Hij of zij kan zich prettiger voelen als deze kleertjes verwerkt zijn in een knuffel.

Misschien heeft je zoon of dochter veel verdriet van een scheiding of verhuizing ….? Nu kun je een knuffel laten maken, waardoor de herinnering tastbaar wordt. De knuffel biedt ook troost, ook voor jezelf als je bijvoorbeeld een kindje verloren hebt.

Er is keuze uit 2 maten en een paar modellen. Wil jij ook een Troetel? Mail dan naar [email protected]

Of kijk op de website van Be-flowerd.

Lees ook:ADV: Originele en vrolijke kraamcadeau’s!
Lees ook:Boekentip: De geboorte van een moeder
Lees ook:Hebben: De Dikke van Daphne
Lees ook:Au: condoom met weerhaakjes
Lees ook:Zou jij een levensechte pop van je baby laten maken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>