Super leuk: Gepersonaliseerd Woezel en Pip boek!

woezel-en-pipHet is weer zo’n lekkere luie niks-doen-dag in de Tovertuin. Woezel ligt te soezen in het zachte gras en Pip rolt zomaar wat heen en weer. Twiet! Twiet! Hé, dat klinkt als een vogeltje. Woezel en Pip kijken omhoog. Ja hoor, daar zit een vogeltje op een tak. Hallo klein vogeltje, zegt Pip, hoe heet jij? Samen met Woezel en Pip beleeft het vogeltje spannende avonturen.

Is jouw kindje ook zo gek op Woezel en Pip of ken jij iemand die dat is? Ga dan mee op avontuur in de speelse wereld van Woezel en Pip met dit nieuwe gepersonaliseerde boekje! Het boekje is te bestellen in elke willekeurige naam, waardoor je een uniek cadeau creëert. Kies je bijvoorbeeld voor de naam Mark, dan is Mark het nieuwe vogelvriendje van Woezel en Pip. Samen gaan ze op avontuur en maken ze de leukste dingen mee. Voorlezen wordt steeds leuker en interactiever.

Er kunnen meerdere boekjes tegelijk besteld worden, waardoor je niet alleen een uniek cadeau voor je eigen kind hebt, maar ook voor iemand anders. Bijvoorbeeld voor een aankomende verjaardag of kraamvisite!

Extra: Het boekje kan besteld worden met hard- of softcover en eventueel met een leuke Woezel of Pip knuffel.

Nu van €19,95 voor maar €9,95!

Geen reacties // Reageer