Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs header

Over een paar weken begint in Amsterdam RAI de Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 19 tot en met 23 februari. Ben jij in verwachting of wil je graag zwanger worden? Net bevallen of al jaren een hippe, happy mom? Dan mag je ‘s lands grootste happening op het gebied van zwangerschap en baby’s niet missen!

Zwanger.blog.nl mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Met de kaarten kun je op dezelfde dag ook de Huishoudbeurs bezoeken.

Als je de tickets wilt winnen, geef dan hieronder antwoord op de vraag:

Waarom wil jij naar de Negenmaandenbeurs/Huishoudbeurs?

De actie sluit op zondag 9 februari 2014.

Wil je meer informatie over de Negenmaandenbeurs 2014, klik dan hier om naar de website van de beurs te gaan.

 

Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten

81 Reacties // Reageer

81 thoughts on “Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

 1. Lucy

  Ik ben vast de eerste……..

    /  
  1. Kombrink Kommunicatie Auteur

   Je bent inderdaad de eerste .. maar om kans te maken op de vrijkaarten moet je wel even aangeven waarom je naar de beurs wilt ;-)

     /  
   1. Lucy

    Omdat ik denk dat ik er mijn zus veel plezier mee doe :-)

      /  
 2. Ria Schol

  Mijn schoondochter is 30 December moeder geworden van Joris,het lijkt me leuk om met haar naar de negenmaandenbeurs te gaan

    /  
 3. Desiree Willems

  Het hele jaar door, dag in, dag uit, mama zijn, maar 1 dagje in het jaar heerlijk een dagje voor onszelf. Zou supergraag met m’n vriendin willen gaan! Een dagje heerlijk ontspannen op zoek naar het ideale wondermiddel voor in huis, of het ideale verzorgingsspul voor de kids!!! Dus…voor ons meer dan welkom!

    /  
 4. Ilse de Wit

  Ik wil er pronken met mijn dan 24 weken zwangere dochter!

    /  
 5. Annet

  Omdat ik in verwachting ben van onze eerste kindje. En het mij super leuk lijkt om er samen met mijn moeder heen te gaan. Ik ben nu 17 + 4 dagen zwanger

    /  
 6. Leandra

  Ik wil heel graag mijn schoonzus verrassen om met haar naar de 9 maandenbeurs te gaan. Gisteren ben ik zelf bevallen van een kerngezonde (3e) zoon! Voor mijn schoonzus en broer was het niet vanzelf sprekend om zwanger te raken, na vele jaren van veel teleurstellingen en verdriet is het hun toch gelukt. Ik weet zeker dat ze nog nooit van de 9 maandenbeurs gehoord heeft, dus lijkt het mij een leuk en toepasselijk uitje voor ons allebei:)

    /  
 7. Thessa Klabbers-Dam

  Ik zou heel graag met mijn vriendin een dagje willen gaan. Als mama’s weten we hoe schaars vrije tijd is en dit is de uitgelezen kans om toch een dag gezellig eruit te zijn en ook nog eens de laatste snufjes voor ons gezin te bekijken.
  En ze hebben de papa’s ook eens quality time met de kids hihi.

    /  
 8. Tara Roosendaal

  We willen graag een kindje. Dit is een besluit wat we pas hebben genomen. Ik wil me zo graag verdiepen in de zwanger zijn wereld. Deze beurs is daarvoor uitermate geschikt. En als ik samen met mijn vriendin daar klaar ben kunnen we nog naar de huishoudbeurs ook. 2 vliegen in een klap.

    /  
 9. Gea

  Omdat ik samen met vier vriendinnen zwanger ben! Alleen weten zij het nog niet. Leuke manier om het aan te kondigen. Zou dus eigenlijk wel 5 gratis kaarten willen winnen!

    /  
 10. Anna

  Om samen met mijn zwangere zus een leuke dag te hebben en ideetjes op te doen!

    /  
 11. Suzan

  ik word oma van een tweeling, dubbel genieten dus

    /  
 12. Anita H.

  Omdat ik graag informatie wil vergaren, voor de gezelligheid en om spulletjes te kopen.

    /  
 13. Gé Geurtsen

  Leuk uitje met mijn zwangere vriendin!

    /  
 14. Ludwina

  Ik zou graag naar de beurs willen aangezien ik tijdens mijn vorige zwangerschap precies tussen de 2 beurzen viel. Er naar toe gaan tijdens je zwangerschap lijkt me heerlijk al die dikke buiken om je heen en nieuwe spulletjes bekijken. Laat die roze wolk alleen nog maar groter worden.

    /  
 15. Henrietta Blom

  Ik doe graag mee met deze leuke actie!
  Ik vind de Huishoudbeurs altijd een feestje om heen te gaan: lekker shoppen, proeven, modeshows en optredens bekijken!!
  Ik ga dan met mijn dochter en die geniet al net zo mee!

    /  
 16. Esther Greefhorst

  Tien jaar geleden ging ik naar de negenmaandenbeurs en heeft ze de sfeer indirect kunnen proeven. Nu wil ze graag mee om samen met mij er een oma, moeder, dochter dag van te maken.

    /  
 17. daisy van voorst

  Ik zou graag met mijn moeder er heen willen.
  Omdat ik van veel vriendinnen en collega’s heb gehoord hoe leuk en gezellig het daar is en dat je er veel ideeen van opdoet.

    /  
 18. Nicky

  Ik wil wel naar de Huishoudbeurs, lekker scheumen daar haha

    /  
 19. marlies

  net oma van een prachtige kleindochter geworden, zou graag leuke musthaves willen uitzoeken voor haar

    /  
 20. marlies

  Na jaren proberen hebben we vorig jaar te horen gekregen dat in ons geval de kans op zwangerschap slechts theoretisch was. We hebben toch doorgepakt en nu zijn we erg trots dat we op dit moment 14 weken zwanger zijn! Extra genieten nu en daar hoort dus zeker inspiratie opdoen op de 9-maanden beurs bij!

    /  
 21. albertina van diepen

  ik wil hier graag net mijn zwangere vriendin naar toe!
  lekker een dagje snuffelen op de leukste beurs van het jaar!

    /  
 22. WilmaF

  om samen met mijn zwangere dochter heen te gaan. We deden dat ook bij mijn eerste kleinkind en kochten en zagen een boel leuks.

    /  
 23. Sylvia van Os

  Mijn dochter is bijna 3 maanden zwanger van haar 1e kindje (en ons 1e kleinkindje :-) )en ziet soms door de bomen het bos niet meer. Ik zou haar graag met een bezoekje aan de negenmaanden beurs verrassen.

    /  
 24. Patricia Merkelbach

  Een vriendin van me probeert al jaren zwanger te raken en het is nu eindelijk gelukt :) Zou haar daarom heel erg graag willen verassen met 2 kaarten voor de negenmaanden beurs zodat we ons samen kunnen verheugen op alles wat gaat komen :) .

    /  
 25. Annelies

  Ik zou graag naar de negenmaandenbeurs (en huishoudsbeurs) gaan, omdat wij twijfelen over het feit of we wel of niet ‘willen gaan’ voor nog een kindje. Onze eerste zwangerschap was zwaar en een tweeling. Superleuk nu we 2 gezonde jongens hebben, maar nog 1-tje zou ook leuk zijn (als we dat geluk mogen hebben natuurlijk, zo vanzelfsprekend is het nu ook weer niet). Maar de twijfel over de zware zwangerschap de vorige keer en de ‘enige angst’ of het er misschien wel weer 2 kunnen worden, is nu nog groter dan de wens. Misschien helpt het naar de negenmaandenbeurs gaan bij onze beslissing. Dit dan buiten het feit dat een leuke dag weg met een vriendin ook wel heel erg fijn is ;-)

    /  
 26. Liesbeth

  Leuk!! Ik zou graag willen gaan omdat ik dit jaar mijn eerste kind mag krijgen! Samen met aanstaande oma en tante even lekker snuffelen en genieten op de beurs! :)

    /  
 27. Kirsten

  Ik kom speciaal over uit Frankrijk, zo’n leuke beurs vind je alleen in Nederland en ik wil shoppen voor mezelf en mijn Franse zwangere schoonzus

    /  
 28. jasmina

  Omdat we 4!!! Baby’s in de familie krijgen :D

    /  
 29. Renee

  Omdat ik er jaar weer veel van leer en een hoop nieuwe dingen zie, ik heb er dit jaar ook veel zin in!

    /  
 30. Aileen

  Omdat mijn schoonzusje en ik tegelijk zwanger zijn en graag samen willen gaan!

    /  
 31. Mare

  Lieve mensen,

  Allemaal gelukkige mensen,
  met heel veel babywensen.
  Mij is dit geluk niet gegund…ik zal dit niet meemaken
  Toch wil ook ik graag eens in die sfeer geraken…
  en mij tegoed doen aan cadeautjes voor vrienden en gewoon kijken…
  wat mij nu leuk en lief zou lijken.
  Zomaar een dagje doen alsof..
  en net doen alsof ook ik erg bof!

    /  
 32. Wietske

  Heel graag zou ik naar de 9 maandenbeurs gaan. De afgelopen weken heb ik plat moeten liggen en niks kunnen doen. Omdat ik zwanger ben mag ik mijn gebruikelijke medicatie voor de ziekte van bechterew (reuma) niet slikken. Vaak voel je je beter als je zwanger bent maar helaas ik niet. Nou krijg ik injecties maar die hebben steeds inwerktijd nodig. Na deze nare periode met veel pijn zou ik er graag even een dagje uit gaan als ik straks weer wat op de been ben. En wat is er nou leuker dan de 9 maanden beurs?

    /  
 33. Mar

  Ik ben voor de 2e keer zwanger en m’n vriendin is net voor de 4e x moeder geworden.
  We zijn alle2 nooit eerder op de 9 maandenbeurs geweest en vinden het eigenlijk wel ns n x tijd worden daarvoor :-)

    /  
 34. Marli

  Ik ben voor de tweede keer zwanger en m’n vriendin is net voor de vierde keer moeder geworden.
  We zijn alletwee nooit eerder op de 9maandenbeurs geweest en vinden het eigenlijk wel ns n x tijd worden daarvoor :-)

    /  
 35. Nancy

  Ik wil hier graag heen omdat ik mijn eerste kleintje verwacht in juni dit jaar. En ik wil het allerbeste voor mijn kleintje en ik hoop op deze beurs hele goede informatie en inspiratie voor mijn kleintje te krijgen.

    /  
 36. Maureen

  Zou graag met mijn dochter willen gaan om naar leuke baby kleren en dingetjes te kijken

    /  
 37. Lydia

  Vorig jaar geweest toen ik 7 maanden zwanger was. Dit jaar zou ik graag teruggaan met mijn dochter van 10 maanden :-)

    /  
 38. Lydia

  Vorig jaar ben ik geweest toen ik 7 maanden zwanger was. Dit jaar zou ik graag teruggaan met mijn dochter van 10 maanden :-)

    /  
 39. Janneke

  Wat lijkt me dat ontzettend leuk. Bij de eerste is het er niet van gekomen. Maar dat wil ik dolgraag inhalen nu ik zwanger ben van de tweede. Al heb ik al veel in huis, juist nu zit ik ook vol met vragen en wil ik gericht dingen weten of zien, waar ik bij de eerste zwangerschap nog niet bij stil stond. Ben benieuwd of ik verwend ga worden met gratis kaarten …!?!

    /  
 40. Anne

  Ik zou graag naar de negenmaandenbeurs willen, omdat ik na 3 maanden ziek zijn door deze zwangerschap wel een leuk uitje verdien. Hopelijk kan ik dan de laatste maanden wèl genieten!

    /  
 41. Inge

  Omdat ik nu 11 weken zwanger ben van mijn eerste kindje en heel graag inspiratie op wil doen, en eindelijk spulletjes kopen!

    /  
 42. Nikki

  Ik zou heel graag deze kaarten willen winnen voor mijn zus die heel graag moeder wil worden!! Zo kan ik me zus verassen want dat heeft ze verdiend! Huis helemaal verbouwd en na 13 jaar gestopt met roken en dan nu… Hopen dat ze snel zwanger wordt!

    /  
 43. Danielle

  Eindelijk was het zover ik was zwanger en kon naar de 9 maandenbeurs…helaas ging het vorig jaar niet door dit omdat ik net was bevallen en nog niet de hele dag kon lopen. Daar ging ons mama oma moment. Ik hoop stiekem dit jaar zwanger te zijn van de tweede voor 9 maanden beurs en zou het enorm leuk vinden om met oma en mijn dochtertje van 1 de beurs te bezoeken met de twee vrijkaarten!!! Duimen..

    /  
 44. Danielle

  Eindelijk was het zover ik was zwanger en kon naar de 9 maandenbeurs…helaas ging het vorig jaar niet door dit omdat ik net was bevallen en nog niet de hele dag kon lopen. Daar ging ons mama oma moment. Ik hoop stiekem dit jaar zwanger te zijn van de tweede voor 9 maanden beurs en zou het enorm leuk vinden om met oma en mijn dochtertje van 1 de beurs te bezoeken met de twee vrijkaarten!!! Duimen..

    /  
 45. Liesje de Waal

  Ik zou graag met mijn vriendin gaan, die is op het moment zwanger, zou een erg leuke verrassing zijn :)

    /  
 46. Hanneke

  Mijn vriendin en ik hadden het er samen vaak over ‘wat zou het leuk zijn om samen zwanger te zijn!’ En nu zijn we samen (bijna) 5 maanden zwanger. Heerlijk om al die kwaaltjes, hormoonwisselingen samen te delen. En natuurlijk heerlijk shoppen voor als de kleine er straks is! Daarom lijkt me het heel leuk om ook samen te genieten van dit evenement.

    /  
 47. Janneke

  Hoi,
  Dit jaar zou ik niet naar de negenmaandenbeurs gaan.
  Bleek ik (toch) zwanger te zijn. Tja, dan moet je wel. Dus kaarten besteld in de 2-voor-de-prijs-van-1 actie. Maarja, je bent zwanger of je bent het niet: De bestelling niet betaald, en dus eigenlijk gewoon geen kaarten besteld. AARGH!
  Nu heb ik via marktplaats een kinderstoel gekocht voor 300 minder als de winkelprijs, en die moet ik (ook in Amsterdam) ophalen.
  ‘t Zou voor mij een mooi uitje worden als ik wel deze kaarten win.
  Lekker een dagje over de negenmaandenbeurs struinen, en afsluiten met een korte run over de foods&drinks-hal van de huishoudbeurs.
  Groetjes,
  Janneke uit Assen

    /  
 48. Gerdien Koedijk

  Ik ben zooooooooooooooo zwanger!!!!!!!!!!!!Zooooooooo blij en heb zooooooooooo’n behoefte aan alles wat met baby’s heeft te maken te zien en in rond te snuffelen!

    /  
 49. Quinty Alberts

  Ik zou ontzettend graag met mijn vriend naar de 9-maanden beurs toe willen omdat ik in verwachting ben van mijn eerste en wij als (jonge) ouders een spannende tijd tegemoet gaan.
  Mijn vriend heeft altijd al kinderen gewild maar hadden het beiden uitgesteld ivm. werk .. en nu er toch een kleine op komst is,is het meer dan welkom.

  Het aller leukste aan de hele zwangerschap vind ik toch wel de tijd er om heen; het winkelen voor de babykamer en de babykleding en natuurlijk voor mij zelf;positiekleding,waaraan iedereen kan aflezen dat je zwanger bent!

  Het zou mij in ieder geval super leuk lijken om daar een keer te mogen winkelen (:

    /  
 50. Kathleen

  Ik zou dolgraag gaan samen met de twee oma’s to be. Momenteel ben ik 25 weken zwanger van hun allereerste kleinkind. Deze extra ervaring wil ik hen graag geven.

    /  
 51. Emmy

  Ik zou graag naar de 9 maanden beurs gaan omdat ik 8 weken zwanger ben van mijn eerste kindje. Ik vindt het reuze spannend en het besef is er nog steeds niet helemaal. 21 februari heb ik mijn eerste echo, die dag zijn mijn vriend en ik allebei vrij om hier samen van te kunnen genieten en wat zou het leuk zijn als we na deze eerste echo samen naar de 9 maanden beurs kunnen om verder sfeer te proeven voor onze verdere toekomst, want volgens mij heb ik nog een hoop te leren :-)

    /  
 52. 22kitty22

  Ik zou ontzettend graag naar de negenmaandenbeurs gaan samen met mijn zus. Zij heeft een klein meisje van ander half en ik een zoontje van net 8 weken. Aangezien mijn baby helaas een huilbaby is ben ik echt toe aan ontspanning. Jullie zullen mij en mijn zus er heel erg veel plezier mee doen.

    /  
 53. Suzanne

  Ik wil graag naar de negenmaanden beurs omdat wij willen proberen zwanger te worden en het mij leukt lijkt om alvast ideetjes op te doen op de beurs.

    /  
 54. joyce

  Ik wil er heel graag heen, omdat ik voor de eerste keer zwanger ben en samen met me schoonmoeder en moeder ga. voor de eerste keer, en alle informatie is natuurlijk altijd welkom bij ons eerste wondertje

    /  
 55. Inge

  Ik zou graag met mijn vriendin naar de beurs gaan om allerlei leuke dingen te shoppen voor haar pas geboren kindje maar ook om leuke dingen voor mijn neefje te kopen en hem te verwennen als echte suikertante!

    /  
 56. Rene

  Ik zou graag mijn moeder en vriendin verrassen met kaartjes. Mijn moeder wordt voor het eerst oma en mijn vriendin tante en wil graag inspiratie op doen voor zichzelf ook vermoed ik. Ze willen daarom dolgraag naar de 9-maanden beurs en het zou geweldig zijn als ik die kaartjes voor hun zou kunnen winnen.

    /  
 57. stefanie van klaveren

  ik ben dan 36 wkn zwanger en zou graag met mijn moeder ernaar toe willen gaan.

    /  
 58. Karijn Hootsen

  Omdat ik net een kleintje heb en omdat ik die roze wolk nog even wil vasthouden..

    /  
 59. Susan

  We hebben lang moeten wachten maar ik ben nu 23 weken zwanger
  Mijn man en ik zijn super blij!! Wij willen samen naar de 9 maandenbeurs.
  Samen lekker slenteren over de beurs en spulletjes kopen die we nog nodig hebben
  voor ons meisje!!!

    /  
 60. marry

  Ik zou heel graag naar de beurs willen omdat het een super leuk uitje is! Samen met mijn man en jongste zoontje lekker een dag tussen alleen maar baby/kinder dingen snuffelen. Helemaal leuk en mijn man mag dan lekker een dag voor me sjouwen met alle leuks spullen:)

    /  
 61. Anita H.

  De beurs der beurzen volgens mij. Ik ben met vriendin Mandy naar de Libelle zomerweek en Margriet winterfair geweest. En we hebben de smaak nu helemaal te pakken. Wat is dat gezellig!

    /  
 62. Sun

  Omdat ik zwanger ben van mij eerste kindje (32 weken) en het lijkt me heel leuk. Ook omdat ik het fijn vind om meer informatie te krijgen rondom mij bevalling (wat nu een eng gevoel geeft ) en opvoeden na de bevalling. En natuurlijk ideeën opdoen voor de nog niet helemaal klare babykamer in te richten.

    /  
 63. Helene Chantal

  Omdat ik hoog zwanger nog genoeg energie heb om met mijn beste vriendin naar de 9 maanden beurs te gaan. Het lijkt haar heel leuk, ze is nog nooit op de 9 maandenbeurs en huishoudbeurs geweest en ze kan wel een opstekertje gebruiken!

    /  
 64. Natasja

  Omdat mijn beste vriendin zwanger is van haar tweede kindje, ik zou haar dus graag meenemen naar de negenmaandenbeurs.

    /  
 65. Natasja

  Omdat mijn beste vriendin zwanger is van haar tweede kindje en ik graag met haar naar de negenmaandenbeurs zou gaan!

    /  
 66. Francis Pronk

  Ik word tante en ga een babyshower organiseren voor mijn schoonzus en hoop op de negen maanden beurs veel inspiratie op te doen en cadeautjes te kopen. Daarom zou ik er graag naartoe willen!

    /  
 67. Laura

  Heerlijk samen met mijn mamma wegdromen op de negenmaandenbeurs.. Haar eerste kleinkind is in aantocht, dit lijkt mij een prachtige moeder dochter ervaring! Ik ben ontzettend dankbaar dat we dit nog samen kunnen doen!

    /  
 68. Floortje

  Mijn zus en ik zouden graag onze moeder willen meenemen naar de beurs! We kunnen nooit zoveel doen met ons drieën en dit leek ons erg leuk om te doen met daarbij natuurlijk een bezoekje aan de huishoudbeurs waar ze altijd al een keertje heen heeft willen gaan! Ze doet onwijs veel voor ons en haar kleinkinderen en nu ik zwanger ben,legt ze mij ook weer extra in de watten!

    /  
 69. Channa

  Ja wij (ik+buik en vriendin+buik) willen super super super graag naar de negenmaandenbeurs! we zijn samen zwanger en het lijkt ons heerlijk om de hele dag inspiratie op te kunnen doen en lekker te kunnen shoppen! Het lijkt me erg leuk om mn vriendin met een dagje uit te kunnen verrassen omdat ze altijd voor me klaar staat. Het is zo leuk om samen deze bijzondere periode te kunnen delen. We kunnen heerlijk lang over onze zwangerschappen praten (en de kinderloze vriendinnen nog een beetje ontzien ;) ) Straks hopelijk samen genieten van een heerlijke roze wolk!

    /  
 70. Maria de Jong

  Super actie, ik ben net zwanger en heb nog een hoop spullen nodig. Ook misschien wel dingen waar je niet direct aan denkt, maar die je tegenkomt op de plek waar ze volgens mij gewoon echt alles hebben voor baby’s en tijdens de zwangerschap. Ik ga graag met mijn schoonmoeder.

    /  
 71. Maria de Jong

  Super actie! Ik ben net zwanger en heb nog een hoop spullen nodig. Ook misschien wel dingen waar je niet direct aan denkt, maar die je tegenkomt op de plek waar ze volgens mij gewoon echt alles hebben voor baby’s en tijdens de zwangerschap. Ik ga graag met mijn schoonmoeder.

    /  
 72. stefanie

  ik heb een dochtertje gekregen in augustus en heb er zelf 1 van 7 jaar en daar super leuke spullen kan halen voor mijn meisjes.. en mijn moeder is er nooit geweest en wil haar laten zien dat het super mooi is op de beurs

    /  
 73. Johanna

  Vijf lange jaren hoopten we de Negenmaandenbeurs te mogen bezoeken, maar helaas bleef een zwangerschap uit.. Nu, na al die jaren, zijn we wonder boven wonder in verwachting! We zijn de 18 weken net gepasseerd en alles gaat goed. Nu kunnen we eindelijk een bezoekje brengen aan de Negenmaandenbeurs :)

    /  
 74. Mariëlle

  19 weken zwanger van ons eerste kindje zou ik heel graag met mijn vriend naar de 9 maanden beurs gaan!!! Na veel gezondheidsproblemen in de eerste maanden kan ik nu eindelijk volop genieten van het zwanger zijn. Het lijkt me extra fijn om dan trots op mijn groeiende buik daar rond te mogen lopen! Volgende week horen we of we een jongetje of meisje verwachten. Dat wordt dus lekker kleertjes shoppen, geboortekaartjes kijken, inspiratie opdoen en vooral samen genieten op de beurs!

    /  
 75. Chris Oosting

  Heerlijk een beurs met gelijkgestemden, snuffelen bij alle stands en zo makkelijk dat alles bij elkaar is en je niet de hele stad door hoeft om iets te vinden. Samen met mama op stap is natuurlijk ook een cadeautje.

    /  
 76. Dieuwertje Schipper

  Wat een uitkomst deze Negenmaandenbeurs, er is al genoeg waar je aan moet denken en dan is het wel heel handig als alles bij elkaar staat en je in 1 dag heel veel kunt leren, kopen en proeven.

    /  
 77. Pascal

  Ik ben al helemaal in the mood door alle hormonen die door mijn lijf gieren en zou heel graag mijn vriendin meenemen op een dagje Negenmaandenbeurs omdat zij de afgelopen tijd zoveel voor mij gedaan heeft.

    /  
 78. Flos

  Mijn BFF en ik zijn beiden zwanger en hopen in dezelfde week te bevallen! Samen naar de beurs zou de teamspirit zeker bevorderen, bedankt voor de prijsvraag en de kans!

    /  
 79. Marianne

  Dat kleine wonder dat in mij groeit neemt alle aandacht in beslag maar toch wil nog wel even tijd maken om naar Amsterdam te gaan en dan vraag ik mijn moeder mee die een grote steun in deze heerlijke dagen.

    /  

Comments are closed.