Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

WEDSTRIJD IS GESLOTEN. WINNAARS KRIJGEN PERSOONLIJK BERICHT!

Ze zijn er weer! Vrijkaarten voor de Negenmaandenbeurs die van 16 tot en met 20 februari 2011 wordt gehouden in Amsterdam RAI.

Wil jij kans maken op twee gratis toegangskaarten? Laat dan hieronder in een reactie weten waarom jij die tickets wilt winnen. Reageren kan tot en met eind december.

De Negenmaandenbeurs is the place to be voor informatie en inspiratie op het gebied van zwangerschap en baby’s.

Met de vrijkaarten kun je op dezelfde dag ook een bezoek brengen aan de Huishoudbeurs in de RAI.

Als je niet wilt wachten op de uitslag van deze prijsvraag, kun je nu alvast je entreekaarten kopen met € 4,- korting op de website van de Negenmaandenbeurs. Je maakt dan automatisch kans op een babyleven lang gratis Pampers.

Leuke tip: als je voorafgaand aan je beursbezoek je gegevens registreert via Negenmaandenbeurs.nl kun je gratis de DVD van de Woezel & Pip theatershow ‘In de tovertuin’ afhalen op de beurs.

Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten
Lees ook:Nog 3 dagen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

38 Reacties // Reageer

38 thoughts on “Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

 1. Michel Auteur

  heyyy nou ik wil die kaartjes graag hebben vorg jaar konden we ookal niet omdat ik moest werken en we hebben best een …… jaar achter de rug en daar kom bij dat we althans dat zij eindelijk na een lange weg zwanger is dus ons geluk kan niet op dus wilde we dolgraag naar de negenmaandenbeurs toe en dr zijn best mensen die meer mee hebben gemaakt dus gun ik het hun ook
  groetjes michel wagenaar

    /   Reply  / 
 2. Joke

  Ik zou de kaartjes graag winnen zodat ik mijn vriendin kan verrassen. Ze heeft 1 kindje maar wil graag een tweede. Ze is volop aan het oefenen. Misschien geeft de beurs haar de juiste vibes?

    /   Reply  / 
 3. Bibi

  Ik wil de kaarten héél graag winnen omdat ik tegen die tijd rond de 16 weken zwanger ben en graag een gezellig dagje met mijn mams, de aanstaande oma die 10 Februari jarig is, wil beleven. Dit zou toch een mooi verjaardagskado voor oma zijn…

    /   Reply  / 
 4. Johan

  Hoi. Mijn vriendin is nu 13 weken zwanger van een tweeling, echt geweldig! Natuurlijk willen we ook naar de negenmaandenbeurs! Tja, een tweeling betekent natuurlijk van alles 2x iets aanschaffen, dubbele kosten, haha. Dus, tja, gratis kaartjes zou natuurlijk goed uitkomen!

  Groetjes,

  Johan

    /   Reply  / 
 5. Mar

  Eindelijk is onze dochter zwanger!
  Niet van een baby,maar van een drieling!
  Het worden onze eerste kleinkinderen…en wat willen wij graag op deze beurs rondkijken om te weten hoe wij onze dochter kunnen helpen met alles wat ze nodig zal hebben!
  Dank u wel-super!

    /   Reply  / 
 6. Ellen

  Mijn naaste collega die bijna met pensioen gaat, wordt oma van een tweeling. Nu kan ze zich toch verzoenen met stoppen met werken en gaan we samen rondkijken op de beurs.

    /   Reply  / 
 7. Inge

  Ik zou het gewoon echt heel erg leuk vinden! Vorig jaar kon ik er niet heen omdat ik toen hoogzwanger was. Rond de tijd van deze beurs willen we graag gaan klussen voor een tweede dus dit leek me een mooi begin!
  Liefs Inge

    /   Reply  / 
 8. yvonne

  Ik word voor het eerst oma!!!!!

    /   Reply  / 
 9. santucia

  Ik ben zelf 3jaar bezig geweest met een zwangerschap en vorige week ja hoor eindelyk 2streepjes!

  Ik ben nu zo een 6weken zwanger dus rond die tijd ben ik 3/4maanden

  Ik zou heel graag mijn oma meenemen zodat we gezellig samen kunnen kijken naar van alles en nog wat

    /   Reply  / 
 10. Denise

  Ik zou de kaartjes heel graag wilen winnen omdat ik denk dat het heerlijk is om na een heel heftige tijd iets leuks te doen waarbij ons kindje gewoon mee kan.
  ONs kind is namelijk 7 weken te vroeg geboren. Ik was pas in Januari uitgerekend en ben nu al een tijdje moeder! ONdanks dat ons meisje het goed doet is het een heel heftige tijd. Ze ligt in het ziekenhuis en wij rijden 3 keer per dag heen en weer. Ik zou niets anders willen dan de hele dag bij haar zijn, maar helaas moet ik ook aan mezelf denken. Ik ben nog aan het bijkomen van de bevalling en dat is moeilijk als je zo vaak in het ziekenhuis bent!
  Het lijkt me dus geweldig om in februari heerlijk ontspannen naar een leuke beurs te gaan MET ons meisje!

    /   Reply  / 
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Sterkte Denise! Ik weet wat je doormaakt. Mijn zoontje is ook te vroeg geboren (5 weken) en heeft ook een tijdje op neonatologie gelegen. Je vergeet jezelf in zo’n periode omdat je alles voor je baby wilt doen. Hij is nu vier jaar en ik heb het er soms nog moeilijk mee dat ik hem in die eerste weken van zijn leventje zoveel heb moeten missen. Je staat met stip op nummer 1 voor de kaartjes! Mensen plaatsen hier vaak verhalen waar de tranen van in je ogen komen te staan. Of ze allemaal echt waar zijn vraag ik me soms af .. Maar zoals jij het beschrijft kan het alleen maar echt waar zijn. Nogmaals sterkte. Het komt allemaal goed meid!

     /   Reply  / 
 11. Mirjam van den Hoek

  Ik zou de kaartjes graag voor mijn beste vriendin willen winnen. Zij is 3 maanden zwanger en heeft helaas niet de mogelijkheid om de kaartjes zelf te kopen. Ze zou er erg blij mee zijn en dan kan ze allerlei ideeen op kunnen doen voor de kinder kamer en adviezen krijgen voor de baby.

  groetjes mirjam

    /   Reply  / 
 12. Ingrid

  Ik zou er graag heen willen omdat ik hopelijk tegen die tijd in verwachting zal zijn van een tweede. en hopelijk een betere zwangerschap zal gana hebben. De vorige keer kon ik er niet hene omdat ik de hele dag moest overgeven en moe was.

    /   Reply  / 
 13. Mascha

  Ik wil ze wel hoor, twee vrijkaarten! Lijkt me hartstikke tof om met mijn vriendin te gaan die net een zoontje heeft.

    /   Reply  / 
 14. Nadine de Heer

  Vorig jaar ben ik met 3 zussen en een schoonzus naar de negenmaandenbeurs geweest. 2 zussen waren toen in verwachting. Nu ben ik in verwachting van ons 1ste kindje en begin juni uitgeteld. Wat zou er nou leuker zijn om dit jaar wederom met mijn zussen richting amsterdam te gaan naar de negenmaandenbeurs! Die 2 gratis kaarten zouden dus goed van pas komen.

    /   Reply  / 
 15. dekogifts dordrecht

  Ik wil graag twee kaatjes winnen omdat het mij ook wel eens leuk lijkt om iets te winnen. ik heb nog nooit iets gewonnen

    /   Reply  / 
 16. Linda

  Hoi,
  Ik zou ook graag twee toegangskaarten winnen voor de beurs!! Heb afgelopen week ondekt dat ik zwanger ben … Yoehoeoeoeoe
  Grotjes Linda

    /   Reply  / 
 17. Petra

  Wow .. dat lijkt me geweldig als ik twee vrijkaarten zou winnen. Ik vind de Negenmaandenbeurs (en Huishoudbeurs) altijd heel leuk om naartoe te gaan. Maar de entreeprijs van 18 euro pp houdt me tegen. Ik moet nogal op de centjes letten. Zeker met twee kleine kindjes .. en een derde op komst!

    /   Reply  / 
 18. Erika

  Ik studeer bijna af (15 februari 2011) en zit eerste kerstdag precies op de helft van mijn zwangerschap. Omdat ik nog redelijk jong en onervaren ben, lijkt het mij leuk om na mijn afstudeerstage wat indrukken op te doen van alles wat met baby’s en zwanger zijn te maken heeft. Bovendien heb ik de afgelopen 5 maanden full-time stage gelopen in Wageningen en woon in Utrecht dus het heeft me met mijn zwangerschap best wel wat energie gekost. Daarom zou ik eens lekker willen genieten, ontspannen, mooie dingetjes kijken en wellicht iets kunnen leren op de negenmaandenbeurs! :)

    /   Reply  / 
 19. Jennifer

  Hallo!!

  de kaartjes zou ik graag willen winnen, ik zat al te kijken om samen met mijn vriend te gaan, toen ik dit zag. Ik ben rond die tijd bijna 5 maanden zwanger en zou het echt geweldig vinden om naar de beurs te gaan. lekker rondwandelen en veel informatie op doen, want dit word ons eerste kindje.

  Helemaal Trots :D

    /   Reply  / 
 20. Patrici

  Om samen met mijn kleindochter de beurs te bezoeken. Zij vertelde mij gisteren dat zij mij over een paar dagen groot nieuws te vertellen heeft. Nu, dat hoeft niet hoor. Ik weet echt wel dat ze zwanger is, hihi

    /   Reply  / 
 21. Kerst Alleen

  Ik zou de kaartjes graag willen winnen, niet voor mijzelf, maar voor iemand die het echt heeft verdiend.

  Mijn oud-klasgenootje is onlangs bevallen van een prachtige zoon, op de magische datum 10-12-10.Helaas stond ze er helemaal alleen voor met de zwangerschap en bevalling. Toen ze een maand zwanger was, verliet haar man haar. Hij wilde zelfs een abortus. Hij liet haar dus zwanger achter met haar dochtertje van 2.

  Kan je je het voorstellen dat je moet bevallen en dat je dan eerst je dochtertje weg moet brengen, zelf met je kraamtassen het naar ziekhuis moet rijden. In je eentje moet wachten tot het zo ver is, vervolgens zelf de navelstreng mag doorknippen. En vervolgens kijkt je ex niet meer om naar zijn kinderen, betaalt geen alimentatie of andere kosten en laat niets meer van zich horen (behalve dan dat hij ondertussen al weer een paar maanden verloofd is).

  Vandaag zag ik een foto op haar hyves, waar ik helemaal emotioneel van werd. Het kerstdiner met haar kleine meisje, aan een heel klein tafeltje, maar met een houding van: Niks staat ons geluk in de weg.
  Als ik dan dat lieve kleine meisje zie stralen met een mooie lach, die zich nog niet realiseert dat ze haar papa nooit meer zal zien, dan word ik op deze kerstdag toch wel zeer emotioneel.

  Lieve Liesbeth, kan je haar die kaartjes geven als hart onder de riem???? Om te laten zien dat ze er niet alleen voor staat, ook voelt het wel zo?

    /   Reply  / 
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Tranen in m’n ogen hoor ;) Met stip in de top 3 van mensen die ik de kaartjes van harte gun!

     /   Reply  / 
   1. Kerst Alleen

    Het zou fantastisch zijn. Zelf ga ik niet, denk dat mijn buik dan te dik is om nog mee rond te lopen zo’n dagje, want ik heb nu al flinke rugklachten.

      /   Reply  / 
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

     Ojee, sterkte!

       /   Reply  / 
 22. Marja

  Omdat mijn zusje net weet dat ze zwanger is van haar 1e ^_^ Ik wil haar graag meenemen naar de negenmaandenbeurs. Ze zal haar ogen uitkijken :D

    /   Reply  / 
 23. laura

  Ik wil graag de kaartjes winnen voor mijn vriendin. Zij is tijdens haar zwangerschap in de steekgelaten door de vader van haar ongeboren kindje, en hij is vertrokken naar suriname.
  Ik wil haar graag een beetje opbeuren, straks staat ze er alleen voor en dat kan nog wel eens heel zwaar worden.

    /   Reply  / 
 24. Daisy

  Als ik de kaartjes zou winnen, zou ik mijn zus meenemen voor een dagje uit.
  Zij is zwanger van haar eerste kindje en geeft hierdoor mij de eretitel “tante”. Het lijkt me heerlijk om samen om zoek te gaan naar goede tips en uiteraard naar de leuke hebbedingetjes.
  Ik hoop dat ik mag winnen!!

    /   Reply  / 
 25. diana

  Uiteraard zouden wij ook die gratis kaartjes willen winnen.
  Aangezien we weer in verwachting zijn, willen we graag met onze dochter er naar toe.

  Zowel leuk voor mannen en vrouwen.

  Kunnen we meteen weer een echo laten maken van ons kindje

    /   Reply  / 
 26. Angela van Maasakker

  Ik zou de kaarten ook wel heel graag willen winnen!
  Op 19 februari ben ik jarig… en die dag zou ik graag op de negenmaandenbeurs doorbrengen!!!

    /   Reply  / 
 27. Aisha

  Ook wij zouden deze kaartjes graag willen winnen, om zo het nieuwe jaar mooi te kunnen beginnen.
  Uitkijken naar de 9 maandenbeurs geeft veel pret net als het kopen van je baby-uitzet.
  Op zoek naar een wagen, een aankleedkussen of gewoon een hele kamer, orienteren op de 9maandenbeurs is waarschijnlijk veel leerzamer.
  Gezellig met manlief of een vriendin, ik heb nu al heel veel zin.

  Velen kijken uit naar het winnen van het miljoen dit jaar, en natuurlijk is dat ook geen bezwaar, maar ik zou toch wat graag deze kaartjes winnen, laat de voorpret daarna snel beginnen!

  Gelukkig nieuwjaar allemaal… Liefs,

  Aisha

    /   Reply  / 
 28. Irene van Dijk

  Hoi redactie!
  Omdat mijn zus van de derde, mijn allerbeste vriendin van de tweede, en ik van de eerste (maar alledrie tegelijk!) zwanger zijn willen we heel graag samen naar de 9-maanden beurs. Ik weet dat het om 2 kaartjes gaat, maar dan koop ik er zelf graag een kaartje bij :-)
  Liefs Irene

    /   Reply  / 
 29. Hester

  Mijn goede vriendin ik en zijn saampjes zwanger van ons eerste kindje!

  Wij zouden graag samen naar de beurs gaan om lekker te shoppen!

  Groetjes Hester

    /   Reply  / 
 30. Sita

  Mijn eerste baby, de eerste zwangerschap. Wat komt er allemaal op ons af? Het internet zegt zoveel, wat te geloven? Ik wil graag zoveel mogelijk informatie en leren op de negenmaandenbeurs, alsook kennis maken met babyproducten, voeding en nuttige weetjes. Samen met mijn man :) .
  Ik hoop echt dat ik de kaarten zal winnen.

    /   Reply  / 
  1. Kombrink Kommunicatie Auteur

   Dit is de actie van 2011! Blijf wel opletten want binnenkort gaan we kaarten weggeven voor dit jaar: 2012 dus!

     /   Reply  / 
 31. Kombrink Kommunicatie Auteur

  @Sita: ik heb je reactie verplaatst naar de actie van 2012. De winactie van 2011 was al gesloten ;)

    /   Reply  / 
 32. Laura van der Horst

  Heel graag zou ik de gratis kaartjes willen winnen.
  Ben op dit moment zwanger van ons eerste kindje.
  Heb helaas niet zo’n hele leuke zwangerschap, maar we verheugen ons enorm op de komst van de kleine.
  Nu heb ik een zusje die me door dik en dun steunt.
  Zij had gratis kaarten gekregen voor morgen, maar helaas had iemand verkeerde kaarten meegenomen die voor vandaag waren. Vandaag moest ze helaas werken en andere dagen zijn niet meer mogelijk.
  Het zou wel super leuk zijn als ik haar alsnog kan verrassen, zodat we alsnog samen kunnen gaan morgen

    /   Reply  / 
 33. Corina

  Ik wil heeeel graag kaartjes voor de 9-maanden beurs. Ik ben 37, 2 jaar geleden gescheiden (o.a. door onbeantwoorde kinderwens) en nu nieuwe partner waar ik vrijdag te horen heb gekregen bijna 6 weken zwanger te zijn na onze 2e IVF-poging!
  Dit zal waarschijnlijk mijn enige zwangerschap zijn, gezien mijn leeftijd, maar dubbel en dwars welkom en gewild! Daarom wil ik naar de 9-maanden beurs!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>