Ali B opent de Negenmaandenbeurs!

De Negenmaandenbeurs 2013 wordt geopend door niemand minder dan Ali B. De rapper is ongetwijfeld één van de hipste jonge vaders van Nederland, dus wat wil je nog meer…? De Negenmaandenbeurs begint dit jaar op woensdag 20 februari en duurt tot en met zondag 24 februari.

(Foto: Twitter)

Hoe maak je een baby aan het lachen? Ali B laat het zien tijdens de spetterende opening van de Negenmaandenbeurs op 20 februari. Hij leert kersverse vaders de kneepjes van het vak! De opening wordt verzorgd door Kruidvat.

Heb je nog geen kaarten voor de Negenmaandenbeurs besteld? Doe dit dan snel via deze link! Je profiteert nog minder dan 2 weken van het aantrekkelijke voorverkooptarief van € 14,50. Normaal kosten de kaarten 19,50.

Gratis kaartjes winnen

Je kunt ook meedoen aan onze speciale actie waarmee je gratis kaartjes kunt winnen voor de Negenmaandenbeurs. Kijk hier voor meer informatie:

http://zwanger.blog.nl/acties/2013/02/03/winnen-gratis-kaartjes-negenmaandenbeurs-huishoudbeurs-2013

 

Lees ook:Negenmaandenbeurs: 2 = 1
Lees ook:Tweede kaartje Negenmaandenbeurs nu gratis
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Winnen: gratis geboortekaartjes
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>