Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!

Binnenkort is het weer Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 22 tot en met 26 februari 2012 in Amsterdam RAI. En wat nog leuker is .. wij mogen 10 x 2 vrijkaarten weggeven.

Als jij die kaarten wilt winnen, geef dan hieronder antwoord op de vraag: Wat is jouw leukste herinnering aan de Negenmaandenbeurs? Wie weet mag jij er dan binnenkort gratis naartoe!

Wil je alles weten over de Negenmaandenbeurs 2012, klik dan hier om naar de website van de beurs te gaan.

Ben je nog nooit eerder op de beurs geweest omdat je nu pas zwanger bent van je eerste kindje of graag zwanger wilt worden? Dan maak je uiteraard ook kans op de vrijkaarten.

Geef in dat geval antwoord op de vraag: Waarom wil jij zo graag naar de Negenmaandenbeurs?

Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

48 Reacties // Reageer

48 thoughts on “Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!

 1. Sita

  Mijn eerste baby, de eerste zwangerschap. Wat komt er allemaal op ons af? Het internet zegt zoveel, wat te geloven? Ik wil graag zoveel mogelijk informatie en leren op de negenmaandenbeurs, alsook kennis maken met babyproducten, voeding en nuttige weetjes. Samen met mijn man :) .
  Ik hoop echt dat ik de kaarten zal winnen.

    /  
 2. Lucy

  Mijn leukste herinnering aan de Negenmaandenbeurs is dat ik met mijn pasgeboren zoon Daan deze beurs heb bezocht. Hij was toen net 2 weken oud en lag lekker in de draagdoek te slapen. Hij was toen de jongste bezoeker ooit……..

    /  
 3. Mieke

  In 2010 bezocht ik de beurs voor het eerst, het is echt een dagje uit voor moeder en kind. Alles is erop ingericht om met een baby daar te vertoeven

    /  
 4. Marja

  Mijn leukste herinnering is dat ik 2 jaar geleden een vrouw tegenkwam met wie het goed klikte. We waren allebei ongeveer hetzelfde aantal weken zwanger. We hebben telefoonnummers uitgewisseld en we zijn nu dikke vriendinnen. Hopelijk win ik deze kaartjes, dan gaan we gezellig met zn tweeetjes heen.

    /  
 5. josje

  Ik zou hier heel graag samen met mijn zusje naar toe willen gaan. Ze is voor het eerst zwanger. Woehoe! We hebben nog geen leuke herinneringen van de negenmaanden beurs want dit is het eerste kleintje op komst in onze familie. Een hoop voor ons om nog te ontdekken.

    /  
 6. Ineke

  We zijn zo dolgelukkig met onze zwangerschap dat we het heerlijk vinden om lekker veel informatie en spulletjes te bekijken. Je omhullen in babyweetjes omringd door allemaal mensen die ook zwanger zijn of kinderen hebben, heerlijk toch!

    /  
 7. Suzan

  Samen met mijn moeder snuffelen naar spulletjes en informatie voor haar 13 kleinkinderen.
  En nu is het eerste achterkleinkind op komst, dus een goede reden om weer te gaan.

    /  
 8. Pluis

  Ik en mijn vriend willen graag een eerste kindje en daarom dolgraag naar de negenmaandenbeurs. Voor informatie en nuttige weetjes. Maar ook alvast genieten en snuffelen tussen leuke kleertjes en speeltjes! :)

    /  
 9. melania

  Ik en mijn vriendin willen heel graag na de 9 maanden beurs word voor ons de eerste keer.
  En omdat ik dan 4 maand zwanger ben is het voor mij ideaal om er na toe te gaan om te kijken voor de leuke spulletjes en kleertjes die ze hebben voor baby’s en natuurlijk de informatie wat ik goed kan gebruiken.
  Mijn vriendin is ook bezig om zwanger te worden en misschien hebben ze nog tips om het makkelijker te maken.
  En om nog andere dingetjes te ontdekken

    /  
 10. Dieuwke

  Herinneringen heb ik inderdaad niet aan de Negenmaandenbeurs. Behalve dan dat ik vaak foto’s zag op Hyves van vriendinnen die met hun dikke buiken en volle tassen op de negenmaandenbeurs waren. Altijd heb ik er naar toe gewild, maar helaas werd ik maar niet zwanger. Maar gelukkig is dat nu anders. Ben 25 weken zwanger en mocht ik de kaartjes winnen, ga ik er met mijn beste vriendin er naar toe, die ook zwanger is. En dan laat ik ons vol trots op de foto zetten met onze dikke buiken en onze tassen vol leuke spulletjes voor de baby. Want iedereen mag weten hoe blij ik ben!

    /  
 11. Roos

  Wij vonden het altijd zo leuk om nieuwe baby- en peuterhapjes te proeven! Al zijn mijn kinderen nu groot, ik koop nog altijd die leuke beurstas met leuke spulletjes in de hoop dat ik oma wordt.

    /  
 12. Joyce

  As a first-time mom, with limited Dutch, I think it will be a good chance to try out different products instead of spending hours leafing through and translating everything. The show will give me a better idea of which brands to buy.

    /  
 13. Nathalie Mulckhuijse

  Ik wil graag kans maken op 2 kaarten, omdat ik 2 jaar geleden zwanger was en me schoonzusje ging mee, ze is nu zelf zwanger dus nu wil ik haar graag verassen om er weer samen met haar heen te gaan,. Ik vond het erg leuk en gezellig en heb er veel leuke dingentjes gekocht,. hoop dat dit keer zij lekker los kan gaan met het babyshoppen, en mischien ik ook een beetje want wij willen voor een derde kindje gaan. Wat trouwens ook heel leuk is dat je daar een pretecho heel goedkoop kan laten maken op de beurs, als ik de kaarten win betaal ik voor die pretecho.

    /  
 14. Evelien

  Ik zou heel graag willen gaan omdat:
  - vorig jaar zijn er heel mooie borstvoedingsfoto’s gemaakt van mij en mn dochter (toen 3 maanden). Ik geef nu nog steeds borstvoeding en daar wil ik heel graag weer zo’n mooie foto van.
  - Voor mijn vriendin, die meegaat, geldt bovenstaande ook.
  - Diezelfde vriendin is nu net zwanger.

  Al met al zou het een geweldige verrassing zijn!!

    /  
 15. Chris Oosting

  Toen met mijn zus in verwachting van haar eerste kindje en nu ben ik over 5 maanden moeder. Samen willen wij weer erg graag een bezoekje brengen aan de beurs.

    /  
 16. wendy m

  Dit is mijn derde zwangerschap. Bij de vorige twee konden we er niet naar toe door medische omstandigheden, maar nu zouden we er wel heel graag heen willen. Tips, ideeen en alles wat we nog niet weten (dat zal er vast nog wel zijn). We zouden het daarom heel leuk vinden om de kaarten te winnen!

    /  
 17. baukje

  Mijn leukste herrindering is dat mijn zus een echo won en we daar voor 1 vande eerste keren mijn kleine nichtje konden zien:D
  dat is een moment wat je nooit meer vergeet

    /  
 18. chantal

  twee jaar geleden met de negenmaandebeurs was ik 35 weken zwanger van mijn eerste kindje en ben ik nog naar de negenmaandenbeurs gegaan. nu ben ik zwanger van mijn tweede kindje en weer 35 weken tijdens de negenmaandenbeurs. ik ben toen samen met een vriendin gegaan die toen zwanger probeerde te worden, maar dat ging niet zo makkelijk dus het was toen een moeilijke dag voor haar. doorom vond ik het speciaal dat ze toch met mij mee ging. ze is nu 16 weken zwanger van haar eerst kindje en wil haar graag verassen om nu samen zwanger naar de negenmaandenbeurs te gaan.

    /  
 19. Linda

  Ik vind het leukste aan de negen maanden beurs, dat er altijd allerlei nieuwe dingen te zien en te koop zijn! en natuurlijk de aanbiedingen!

    /  
 20. Clau

  Ik wil graag kans manken omdat ik heb zwanger en ik heb totaal geen idee hoe moet ik de kinderkamer inrichten, wat voor spulletjes moet ik kopen en voor de baby echt nodig zijn.
  Helppppppppppp:ik heb ideeen nodig!!!!!!!!!!

    /  
 21. Flos de Boer

  Mijn 2 dochters zijn tegelijk zwanger! Het lijkt ons heerlijk om met z’n 3-tjes een hele dag te kunnen snuffelen en ons te verheugen op de tijd die komen gaat.

    /  
 22. Elly

  Ik zou graag samen met een (zwangere) vriendin naar de beurs gaan, ze heeft nog niet alles gekocht dat nodig is, en mijn ervaring is dat er op de beurs ruime keus is in de nieuwste producten.

    /  
 23. Marieke

  Mijn leukste herinnering was dat ik op de beurs een echo won, maar omdat ik niet zwanger was heb ik daar iemand anders blij mee kunnen maken. Ook heb ik toen gave dingen voor een spotprijsje gekocht voor een zwangere vriendin. Inmiddels ben ik moeder van een zoon van 3,5 maand en hoop ik eindelijk dingen voor mijzelf te kunnen kopen!

    /  
 24. Florence Kleijn

  Voor het eerst zwanger, voor het eerst naar de negenmaandenbeurs maar zeker niet voor de laatste keer! Graag zou ik 2 kaartjes winnen voor mijn man en mijzelf.

    /  
 25. Joyce

  Ik ben in verwachting van mijn eerste baby! Vorig jaar liep ik met mijn moeder en schoonmoeder over de 9 maanden beurs. En beide moeders vroegen van kunnen we volgend jaar dan voor ons kleinkind gaan shoppen? Ja dus, nu is het zo ver …..Als ik de 2 kaartjes wint zal dit erg leuk zijn en kan de oma s verrassen!!

    /  
 26. Marianne Bitter

  Ik ben nog niet zwanger maar al wel 2 maanden aan het “proberen”. Voorpret is altijd erg leuk dus ik zou graag 2 kaartjes winnen…..

    /  
 27. Pascal Enters

  Dag Zwanger.Blog.nl,

  Waarom ik? Voor jezelf vragen is niet netjes dus ik vraag het voor mijn jongere zusje maar ga dan wel zelf mee! Beetje eigen belang verpakt in een gulle gift van haar aan mij (als ik zou winnen natuurlijk)…..

    /  
 28. Emmelie van Ettekoven

  Vorig jaar was ik tijdens de 9 maanden beurs 23 wkn zwanger. Ik liep langs alle.stands den op slot kwam ik langs een stand waar een baby was nagemaakt van 24 weken oud. Dit was zo’n bijzonder moment. Ik zag opeens goed wat er in mij groeide en hoe mooi en bijzonder dit is!

    /  
 29. Sandrina

  Mijn leukste herinnering van de 9 maanden beurs was de 3D echo van mijn eerste kindje, Lars die nu alweer 6 jaar is. Hij liet zijn gezichtje op die echo niet goed zien en wij mochten uiteindelijk nog 2 keer terug komen om een goede echo en beeld van zijn gezicht te hebben.

    /  
 30. Daphne Huion

  Ik ben nog nooit naar de 9maandenbeurs geweest en voor alles is er een eerste keer toch? Ik ben 21 november bevallen van een zoontje en het lijkt mij leuk om samen met mijn zus en moeder naar de beurs te gaan.
  Mijn zus is net 11 weken zwanger en zij had het er al over dat ze graag wou gaan, maar het is best wel duur. Dus hopelijk winnen we toch kaartjes zodat we een leuke dag kunnen hebben!

    /  
 31. WilmaD

  Mijn leukste herinnering moet nog komen. Ben er nog niet geweest omdat mijn dochters al volwassen zijn. Maar nu moeten we gewoon! Oudste dochter is bevallen van een prachtdochter en daardoor ben ik gepromoveerd tot oma! Wat een feest. Ik zie ons al lopen op de beurs, met zijn 3en. Daar maken we zeker onze mooie herinneringen.

    /  
 32. carin smit

  ik wil graag alle nieuwe snufjes ontdekken voor onze toekomstige kleine

    /  
 33. sanny

  Wij willen graag naar de negenmaanden beurss omdat we mijn beste vriendin en ik allebei zwanger zijn en 10 dagen na elkaar uit gerekend iets waar we altijd over hebben gefantaseerd maar nooit hadden gedacht dat het waarheid zou worden.

    /  
 34. Manuela Bruijnincx

  Wij willen graag naar de negenmaandenbeurs omdat mijn schoonzusje zwanger is van haar eerste kindje en omdat ik nog nooit daar ben geweest.
  Ik heb zelf 2 kleine kinderen dus dat zal helemaal geweldig zijn.

    /  
 35. Inge Stoop

  Mijn leukste herinnering aan deze beurs is de dag dat ik er niet naartoe kon omdat ik hoogzwanger was mijn dochter! Een heerlijk gevoel maar helaas wel de beurs moeten missen. Hopelijk krijg ik van jullie een herkansing en kan ik nu wel gaan!

    /  
 36. Ellen

  ik zou graag daar heen gaan met mijn dochters.
  25 jaar geleden ging ik zelf zwanger naar de negenmaanden beurs.
  nu zou ik graag met mijn dochter gaan die zelf zwanger is.
  Lijkt me een hele leuke ervaring om samen met haar te gaan.

    /  
 37. Mar

  Ik zou vorig jaar naar de negen maanden beurs.
  Echter kwam dit zo kort na het moment dat we ons eerste kindje verloren dat ik toch besloot niet te gaan.
  Nu zwanger van onze tweede. dus ik zou heel graag gaan dit jaar.
  Waarom? om leuke ideetjes op te doen voor de kinderkamer.
  Deze was verder al af alleen de aankleding nog. hiervoor hoop ik ideetjes op te doen. Verder informatie op te doen over bepaalde dingen. want het is dan onze tweede. echt ervaring hebben we nog niet.

    /  
 38. Anita

  Mijn eerste bezoek aan de negenmaandenbeurs was vorig jaar. Ik was toen nog net geen 8 weekjes zwanger. We hebben onze ogen uitgekeken, want er staan zoveel innovatieve producten op de beurs. We hebben ontzettend veel ideeen en inspiratie opgedaan en we hebben daar de wandelwagen gezien, die we uiteindelijk hebben gekocht, toen ik verder zwanger was. Omdat ik nog maar 8 weken zwanger was, hebben we vooral gekeken en dit jaar willen heel graag gaan om alles te kopen wat we toen niet durfden te kopen. Mijn leukste herrinnering is de sfeer, al die papa’s en mama’s zwanger of met hun jonge kindjes. Het was gewoon ontzettend gezellig en ontzettend voor herhaling vatbaar!!

    /  
 39. Li

  Ik ben er nog niet eerder geweest, dit wordt mijn eerste kindje. Heb veel heel veel leuke ervaringen van mensen gehoord en wil graag deze ervaringen dit jaar ook op doen!

  Heerlijk ideeën op doen, spulletjes vergelijken en kopen!

    /  
 40. Judith

  Ik wil heel graag mijn zus meenemen naar de negenmaanden beurs. Haar zwangerschap kwam als een totale verrassing! Haar twee kinderen zijn ondertussen al heel zelfstandig en nu komt er nog een piepklein baby’tje bij, wat vinden ze het toch geweldig leuk. Helaas is het geen onbezorgde zwangerschap zoals bij de eerste twee. Na zich veel druk te moeten maken vind ik dat ze ontspannen dagje tussen al die heeeeeeeerlijke schattige babyspulletjes wel verdient!Daarnaast ben ik zelf afgelopen jaar bevallen. De kaartjes voor de negenmaanden beurs waren in huis, maar heb niet kunnen gaan omdat mijn kleine ventje besloot niet langer te blijven zitten en ben dus bevallen net voor de negenmaanden beurs.. en ben nu wel heeeeeeel nieuwsgierig wat daar allemaal te zien, ervaren en te kopen is!!

    /  
 41. Kelly

  Lijkt me heel leuk om te gaan! Ben nu net moeder van een hele mooie dochter en ben altijd helemaal gek op beurzen. En deze beurs lijkt me helemaal fantastisch! Heb het beursboekje thuis gekregen bij een tijdschrift en zie nu al een hele hoop leuke en nuttige dingetjes… zou deze dus graag in willen gaan slaan, haha!

    /  
 42. Fieke vd boom

  Ik ben nu zwanger van de eerste (30 wkn)! Mijn moeder en vader worden voor het eerst oma en opa, net zoals mijn schoonouders! Onze oma’s krijgen voor het eerst achterkleinkinderen!! Dacht zo dat dit reden is voor wat hernieuwde informatie :) Als klap op de vuurpijl heeft mijn schoonzus aangegeven zwanger te zijn (11 wkn)! En dus willen de aankomende moeders en oma’s heel graag naar de negenmaandenbeurs om wat extra info op te snuiven en de babysfeer te ‘proeven’ en natuurlijk om al die leuke,schattige en ook praktische spullen te bekijken/aan te schaffen!!

    /  
 43. Jose Kip

  Ik zou graag naar de negenmaandenbeurs willen omdat ik begin oktober ben bevallen van een prachtige zoon en ik heel graag zou willen zien en horen wat ik allemaal op welke leeftijd enzo zou mogen geven voor eten en voor mooie en leerzame speelgoed er allemaal is!!
  Mijn nicht is eind september bevallen van een prachtige zoon en die zou ook erg graag mee willen!!

    /  
 44. Vera pronk

  Mijn leukste herinnering aan de 9 maandenbeurs is, ik was zwanger van mijn 1e kindje toen ik er heen ging. Jaren lang gedacht geen kinderen te kunnen krijgen.
  nu met mijn huidige man hebben we een dochter en zo mooi dat ik dat mag mee maken, de spulletjes die ik gekregen had heb ik allemaal geprobeert. Het lijkt mij enorm leuk om met chayenna nu naar de 9 maandenbeurs te kunnen gaan. En mn man gaat ook mee
  veel succes met de actie.

  Liefs vera,john,chayenna pronk

    /  
 45. Kim

  Ik was zwanger van mijn eerste kindje, en er was een stand waar je naar het hartje kon luisteren.
  Ik was op de beurs, samen met mijn moeder, de dag voordat ik voor het eerst naar de verloskundige zou gaan.
  Daar op de beurs heb ik samen met mijn moeder voor het eerst het hartje van mijn dochtertje gehoord, we moesten allebei huilen zo mooi was het!

    /  
 46. Mamsvan3

  Mijn mooiste herinnering??? Samen met mijn beste vriendin naar de 9-maanden beurs. Zij wist net 2 dagen dat ze zwanger was van een tweeling en ik hing nog in de twijfeldagen of ik wel/niet zwanger zou zijn. Zoveel tweeling-info opgedaan en 2 dagen later ontdekte ik dat ik ook zwanger was…en niet veel later bij de echo er achter komen dat ik net als mijn vriendin een tweeling mocht verwachten. Alle info had ik gelukkig al op de 9-maanden beurs meegekregen. Mooie herinnering :)

    /  
 47. marlinda

  Mijn leukste is eigenlijk ook me minst leukste vorig jaar wilde ik heel graag naar de 9 maanden beurs omdat ik eindelijk zwanger was na een heel ziekenuis project en al bijna uitgerekend dus het zou net wel of net niet kunnen helaas het ging niet door kaarten al in huis maar me dochter besloot om eerder te komen dus helaas geen beurs maar wel een mooie dochter daarom zou ik er nu wel heel graag bij willen zijn

    /  
 48. susanne

  ik zou dolgraag met mijn zus gaan omdat we voor de 2e keer allebei zwanger zijn! echt zo speciaal!
  liefs!

    /  

Comments are closed.