Winnen: gratis geboortekaartjes

Altijd leuk als er iets te winnen valt! Dit keer kun je via zwanger.blog.nl gratis kaartjes scoren. Kaartje2go heeft een uitgebreide collectie geboortekaartjes. Je kunt experimenteren met verschillende teksten en foto’s zodat het kaartje dat jij laat maken absoluut uniek is. Kaartje2Go geeft een tegoed weg van maar liefst 50 euro! Het enige dat je moet doen is hieronder in een reactie aangeven waarom jij de gratis kaartjes wilt winnen.

Op Kaartje2Go.nl kun je een keuze maken uit gebooortekaartjes in de categoriën meisjes, jongens, tweeling, meerling of adoptie.

Je kunt de kaarten laten maken en naar je huisadres laten sturen maar je kunt ook adressen invoeren zodat de geboortekaartjes voor je worden verstuurd. Helemaal leuk en makkelijk!

Lees ook:Laatste kans: gratis geboortekaartjes
Lees ook:Maak zelf je geboortekaartje!
Lees ook:Ali B opent de Negenmaandenbeurs!
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:Bijna Jonge Gezinnen Beurs!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Winnen: gratis geboortekaartjes

 1. Mattheyz-Ferdynand

  Wij verdienen deze gratis geboortekaartjes omdat we geheel belangenloos gaan meewerken aan een wetenschappelijk onderzoek, welke betrekking heeft op de ontwikkeling van de zwangerschap in de eerste 3 maanden. Indien wij de kaartjes winnen, doe ik iedere week dat we in het ziekenhuis zijn (tot week 12) een verslag voor deze blog.

  Het onderzoek:
  Tijdens de eerste twaalf weken van de zwangerschap gebeurt er ontzettend veel; het embryo groeit uit tot ongeveer 5 centimeter in lengte, het hartje gaat kloppen, de organen ontwikkelen zich en het gaat voor het eerst bewegen. Deze ontwikkelingen kunnen wij volgen met behulp van echoscopie. Waarschijnlijk kent u voorbeelden van echoplaatjes tijdens de zwangerschap. De laatste jaren is er een nieuwe techniek ontwikkeld, waarbij de echoplaatjes in plaats van twee dimensionaal, drie dimensionaal bekeken kunnen worden.

  Wij vragen uw medewerking voor een onderzoek met als doel de groei en ontwikkeling in de eerste drie maanden van de zwangerschap met behulp van 3D echoscopie vast te leggen. Normaliter bekijken we deze beelden vanaf papier of op de computer (wat beiden eigenlijk 2D media zijn, dus waarbij je geen echte diepte kunt waarnemen), maar wij gaan deze beelden in een virtuele ruimte bekijken, waardoor je echt diepte kunt waarnemen.

  Wat houdt het onderzoek voor u in?
  Als u besluit mee te doen, krijgt u vanaf de 6e/7e week tot en met de 12e/14e week van de zwangerschap, elke week op dezelfde dag een echo (woensdagmiddag of donderdagmiddag). Het echoscopisch onderzoek duurt per keer gemiddeld een half uur.
  U krijgt een inwendige echo; zodra het mogelijk is, wordt de echo ook via de buik gemaakt.
  Deze beelden slaan we op, op de computer, waardoor we ze later kunnen bewerken. U krijgt zelf ook een afdruk van het onderzoek.

  Wat wordt er met de beelden gedaan?
  De beelden worden bewerkt (gedraaid, gekanteld, geknipt) in een virtuele ruimte (I-Space genaamd) en vervolgens gaan we op verschillende manieren de structuren meten (enkele voorbeelden zijn de lengte van het kindje, de grootte van de dooierzak, lengte van de navelstreng).
  Door deze metingen hopen we meer te weten te komen over de ontwikkelingen die plaatsvinden in de eerste drie maanden van de zwangerschap.

    /   Reply  / 
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Hoi Rasha, wat een leuk idee om verslag te doen van dit onderzoek! Top dat jullie er belangeloos aan meewerken. Ik wil het verslag graag als een blogje plaatsen. Dus stuur het me svp als Word-document. Dan maak ik er iets moois van!

   Groet,
   Liesbeth.

     /   Reply  / 
   1. Mattheyz-Ferdynand

    Liesbeth,

    Zodra ik vrijdag de termijnecho heb gehad, neem ik contact op met het ziekenhuis om te bepalen wanneer ik deel kan gaan nemen aan het onderzoek. Ik hou je op de hoogte!
    groetjes,
    Rasha

      /   Reply  / 
   2. Mattheyz-Ferdynand

    Hi Liesbeth,

    We zijn ongeveer 5 weken zwanger, dus als het goed is, kunnen wij v.a. volgende week mee gaan doen met het onderzoek, wordt wederom weer vervolgd….

      /   Reply  / 
 2. Joyce

  Lijkt me geweldig om deze kaartjes te winnen. Ik heb even zitten neuzen op de website en er zitten hele leuke ontwerpen tussen! Ik ben in februari uitgerekend dus ik heb nog wel even tijd om de kaartjes uit te zoeken en een leuke tekst te bedenken.

    /   Reply  / 
 3. Marije

  Het zou super zijn als wij deze kaartjes kunnen winnen! Al in week 20 van de zwangerschap hebben wij het geboortekaartje voor ons zoontje gevonden… bij kaartje2go! We waren daar eigenlijk op zoek naar een verjaardagskaart, maar kwamen toen hèt geboortekaartje al tegen.
  Morgen (22 september) ben ik uitgerekend. Alles staat klaar, en online ook het geboortekaartje met tekst, plus alle adressen erbij, behalve natuurlijk de datum, tijd en gewicht :) . Superhandig dat dat meteen online geregeld kan worden!

    /   Reply  / 
 4. Nadine

  zo echt gave geboortekaartjes hopelijk win ik deze hebben al van alles gekocht nieuwe kinderwagen enz dus zou fijn zijn als we dit konden winnnen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>