Kind overleden op crèche Nijmegen

De schrik van iedere ouder. Dat je een telefoontje krijgt dat je baby is overleden op het kinderdagverblijf. Het overkwam dinsdag een ouderpaar in Nijmegen. Volgens de politie heeft een arts een natuurlijke doodsoorzaak vastgesteld, meldt Omroep Gelderland.

Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is in KDV De Vuurvliegjes aan de Waldeck Pyrmontsingel. Het kinderdagverblijf opende pas begin december de deuren. De Vuurvliegjes is een nieuw onderdeel van de al langer bestaande buitenschoolse (particuliere) opvang De Vuurtoren.

Het ‘medisch incident’ zoals de politie het noemt, vond dinsdag kort na 15.00 uur plaats.  Het slachtoffertje is met spoed naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Maar tevergeefs .. Het kind is daar kort na aankomst overleden.

De politie is een onderzoek gestart. De identiteit van het kind is niet bekend gemaakt.

Bron: De Gelderlander

Lees ook:Baby Rijswijk stierf natuurlijke dood
Lees ook:Politie onderzoekt dood baby op creche
Lees ook:Baby op straat na beroving in Gorinchem
Lees ook:Baby stikt in fruithap op kinderdagverblijf
Lees ook:Twee kinderen overleden aan Mexicaanse griep

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kind overleden op crèche Nijmegen

  1. tamara

    Wat vreselijk!! Kinderdagverblijven komen de laatste tijd wel heel slecht in het nieuws…..Al is het een natuurlijke doodsoorzaak toch blijft het aan je gevoel knagen…ben zelf fel tegen maar dat is ieder voor zich…wens de ouders veel sterkte!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>