Baby Rijswijk stierf natuurlijke dood

De baby die dinsdag overleed in een kinderdagverblijf in Rijswijk, is een natuurlijke dood gestorven. Dat heeft de politie woensdag laten weten. Het onderzoek naar de dood van het kind is daarmee afgerond.

(Foto: John van der Tol)

De politie kreeg dinsdagmiddag een melding dat in kinderdagverblijf Le Petit Poucet een baby onwel was aangetroffen in zijn bedje. Medewerkers sloegen meteen alarm.

Ze probeerden het kind nog te reanimeren. Hulpdiensten – waaronder een arts van de traumahelikopter – namen de reanimatie daarna over maar dat mocht niet meer baten.

Le Petit Poucet (Klein Duimpje) aan de Limpbergstraat in Rijswijk is een kleine bedrijfscreche voor personeel van het European Patent Office. De medewerkers van het kinderdagverblijf zijn opgevangen door medewerkers van Slachtofferhulp.

Bron: RTV West

Lees ook:Baby overlijdt in creche Rijswijk
Lees ook:Politie onderzoekt dood baby op creche
Lees ook:Baby stikt in fruithap op kinderdagverblijf
Lees ook:Kind overleden op crèche Nijmegen
Lees ook:Man valt dood neer tijdens bevalling

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Baby Rijswijk stierf natuurlijke dood

  1. Edit

    Foto klopt niet! Klopt dan de rest wel? Arme kind…

      /   Reply  / 
  2. suus

    ach gos…. zo vreselijk zeg!!! mijn mannetje is nu ook 4 maanden en gaat vlgd week voor het eerst naar de creche…. das echt je ergste nachtmerrie!!

      /   Reply  / 
  3. Henk

    de foto klopt niet en het bericht ook niet want het kindje is niet in het zoekenhuis overleden en ook niet in met de trauma helikopter naar het ziekenhuis gebracht want voor de deur van de creche heeft een lijkenwagen gestaan.

    als jullie een bericht neerzetten moeten jullie wel de goede informatie verstrekken en anders moeten jullie mee doen aan ik hou van holland door vertel verhaal!!

      /   Reply  / 
  4. Liesbeth Kombrink Auteur

    De foto was afkomstig van de website van Le Petit Poucet dus dan moet daar ook e.e.a. aangepast worden, lijkt me. Maar om verwarring te voorkomen heb ik de afbeelding verwijderd. Dank voor de tip!

      /   Reply  / 
  5. ce,duursma

    er zijn veel voor delen aan deze crehe erg lief en noukeurig ,zeer begaan met alle kinderen,kan alleen maar zeggen dat alles is word gedaan wat mogelijk ,niet wijzen met een je vinger ,en maar wat roepen,wat niet waar is ,ik wens alle mensen van de crehe heel veel sterkt met als de ouders en familie, een drama ,niet wijzen met die viger ,want niemand heeft schuld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>