Baby op straat na beroving in Gorinchem

Als jonge moeder ben je kwetsbaar. Het enige dat je wilt is je kindje beschermen. Daarom ben je voorzichtig, uitertst voorzichtig. Maar tegen een brute overval zoals die dinsdag plaats vond in Gorinchem kun je je niet wapenen. Een 25-jarige moeder werd wandelend op straat overvallen door twee jongens die de kinderwagen omver duwden. De baby kwam op straat terecht.

Terwijl de vrouw zich over haar zes maanden oude kindje boog trokken de overvallers haar tas uit haar handen. En weg waren ze .. terwijl haar zoontje op de grond lag. Ook de politie was verbijsterd over de brutaliteit van de overval en is dringend op zoek naar getuigen.

De overval vond dinsdagochtend rond 9.30 uur plaats bij het Piazza Center in Gorinchem.en ze haar tas uit haar handen. Ter hoogte van de ingang bij Délifrance werd ze aangevallen.

De twee overvallers – getinte jongens die beiden langer waren dan 1.75 meter – zag ze niet eens aankomen, schrijft het Algemeen Dagblad. In een paar seconden seconden voerden ze hun daad uit om er vervolgens vandoor te gaan. De vrouw zag nog net dat een van hen een zwart petje droeg. Het kind kwam met de schrik vrij.

Lees ook:Artsen vechten bij bevalling: baby overlijdt
Lees ook:Achtling geboren in Verenigde Staten
Lees ook:Babylijkje gevonden in Breda
Lees ook:Belgische baby stikt in toiletpot
Lees ook:Moeder van 12 kinderen krijgt vijfling

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Baby op straat na beroving in Gorinchem

  1. annemarie

    Vandaag lees ik in de krant dat ze dit allemaal verzonnen heeft!!! Lekker zeg, wie heeft ze op ideeen gebracht?

      /   Reply  / 
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      In welke krant heb je dit gelezen?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>