Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

Binnenkort is het weer Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 20 tot en met 24 februari 2013 in Amsterdam RAI. Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Met de kaarten kun je op dezelfde dag ook de Huishoudbeurs bezoeken. Als je de tickets wilt winnen, geef dan hieronder antwoord op de vraag: Waarom wil jij naar de Negenmaandenbeurs/Huishoudbeurs? De actie sluit op zondag 10 februari.

Wil je meer informatie over de Negenmaandenbeurs 2013, klik dan hier om naar de website van de beurs te gaan.


Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten

50 Reacties // Reageer

50 thoughts on “Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

 1. El de Jong

  Omdat er veel nieuwtjes zijn en mijn man zelfs meegaat.

    /  
 2. Patrick

  Het is mijn vrouw der wens om het beide eens in der leven mee te mogen mee maken, wegens het feit dat we de eerste keer er niet heen konden wegens miskraam.

    /  
 3. Marloes

  Graag zou ik mijn tweelingzus willen verrassen. zij is mama van 3 jongetjes en moet er financieel erg om denken. ze wilde daarom dit jaar een jaartje overslaan. En ik zelf heb vanmorgen groen licht gekregen (na jaren therapie en gezondheidsklachten) om aan een kindje te kunnen beginnen. Het lijkt me daarom super als wij samen kunnen genieten van dit dagje uit.

  Groet marloes.

    /  
 4. Linda

  Ik wil heel graag met mijn moeder naar de huishoudbeurs, en dan gelijk bij de negenmaandenbeurs rondsnuffelen voor een leuk kraamkado voor mijn vriendin die net bevallen is!

    /  
 5. samantha

  Ik wil er heen met mijn moeder en mijn dochter omdat het door mijn zwangerschap onmogelijk was om samen weg te gaan, ik moest weken plat liggen door zwangerschapsvergiftiging. Alles is goed gekomen en dat moet gevierd worden!

    /  
 6. Mieke

  Lijkt me tof om erheen te kunnen gaan. En dan nog gratis ook! Het is altijd een leuke beurs waar je tijd tekort komt.

    /  
 7. Ria

  Om een heel gezellige dag te hebben samen met mijn vriendin!

    /  
 8. Anita H.

  Ik wil samen met een vriendin naar de Huishoudbeurs omdat we zin hebben in een gezellig uitje samen. Voor ons de eerste keer en we weten niet wat precies te verwachten. Maar gezien de grote belangstelling van media en dergelijke, lijkt het me best een happening.

    /  
 9. Renee

  Ik vind dit altijd heel erg leuk om met mijn zus te doen, we zijn wel eens vaker naar de huishoudbeurs gegaan, maar ze zal het nu ook wel leuk vinden om naar de 9maandenbeurs te gaan!
  En ik ga graag met haar mee! Samen een (leerzaam)dagje uit!
  Lekker shoppen, lekker genieten, dat zie ik wel zitten!
  En mijn zus vast ook wel ;)

    /  
 10. Gé Geurtsen

  Haha mijn man gaat niet mee hoor dan sta je echt voor lul op de Huishoudbeurs, dit is gewoon voor vrouwen bedoeld natuurlijk! Lekker met een vriendin heerlijk hoor!

    /  
 11. Stephanie

  De huishoudbeurs lijkt me erg gezellig met mijn moeder :) als vervroegd verjaardagscadeau een gezellig dagje weg! We zijn ooit al één keer samen geweest, dus het lijkt me erg leuk om nog een keer te gaan! Lekker nieuwe gerechte kopen & proeven, meedoen aan quizzen en gewoon lekker lachen samen!

    /  
 12. Sandra

  Ik ga elk jaar met mijn moeder en zusje naar de negenmaandenbeurs en de huishoudbeurs, echt even tijd voor ons vrouwen onderling.
  Ik zou mijn moeder en zusje graag willen verrassen met gratis kaartjes.

    /  
 13. Suus

  Ik wil graag naar de huishoudbeurs, gezellig ik ga ieder jaar en mijn beste vriendin naar de negenmaandenbeurs want ze is net 3 maanden zwanger van de eerste. Dus een leuk dagje shoppen met mijn vriendin.

    /  
 14. Chris Oosting

  Graag maak ik kans op 2 kaartjes om samen met mijn man een dagje voorpret en voorbereiding te hebben.

    /  
 15. Flos de Boer

  Een dag naar de beurs is altijd een uitje, gezellig samen met mijn dochter die 4 maanden zwanger is.

    /  
 16. Annefleur

  Ik heb een vriendin die pas bevallen is en er alleen voor staat,
  ondanks ze toch vaak bij haar ouders terecht kan .. haar vriend heeft haar verlaten toen hij hoorde dat ze net zwanger was..toch heeft ze besloten het kindje te houden en doet ze het geweldig! Ik ben super trots op haar en wil haar graag verassen met een leuk uitje omdat ze het verdient!!

    /  
 17. Marianne Bitter

  Nog nooit geweest en toch al 2 kinderen op de wereld gezet! Nu is mijn zuje ook zwanger en het zou leuk zijn om samen naar de 9-maandenbeurs te kunnen gaan dankzij zwanger.blog.nl!

    /  
 18. Suzan

  mijn moeder is gek op nieuwe snufjes en die willen we graag gaan bekijken aangezien haar eerste achterkleinkind op komst is

    /  
 19. Marja

  omdat ik met mn zusje op de negenmaandenbeurs heel wat aanbiedingen te scoren en de nieuwste dingen te zien/ontdekken.

    /  
 20. Dalena

  Afgelopen maandag hadden mijn beste vriendin en ik allebei heel leuk nieuws voor elkaar: we zijn allebei zwanger! Supertoevallig, hartstikke leuk, helemaal blij en alles samen kunnen delen! Ik ga graag met haar naar de negenmaandenbeurs

    /  
 21. Pascal Enters

  Ja, de 9-maanden beurs is helemaal top! Bedankt voor deze leuke actie, ik doe graag mee en maak kans op 2 van de 10 kaartjes! Ik ga dan met mijn zusje, zij is voor de 1e keer zwanger en dan gaan we lekker trutten in Amsterdam.

    /  
 22. anja

  Ik wil heel graag naar de negenmaandenbeurs samen met mn moeder
  ik vindt het heel fijn omdat mjn moeder zo met ons mee leeft
  en altijd voor ons klaar staat
  MAM YOU ARE THE BEST !!

    /  
 23. Dieuwertje Schipper

  Mijn reden om in aanmerking te komen voor kaartjes is dat ik graag mijn vriendin wil tracteren op een uitje als dan voor alle steun tijdens mijn zwangerschap tot nu.

    /  
 24. Rene

  De huishoudbeurs lijkt mij leuk en mijn vriendin vind het helemaal geweldig. We zijn er nog nooit geweest al willen we al een paar jaar gaan. Nu worden we ook nog oom en tante en ja wie weet hoe onze toekomstige gezinssituatie er zelf uit ziet. Dan kun je beter goed voorbereid zijn en daar past een bezoek aan de huishoud- en negen maandenbeurs zeker bij.

    /  
 25. Coby Doornewaard

  Samen met mijn moeder naar de negenmaandebeurs dat is wat ik zo graag zou willen, het gezicht van mijn moeder zien als ik zeg dat ik 2 vrijkaartjes heb…..

    /  
 26. Anita H.

  Lijkt mij ontzettend interessant, gezellig, leuk. Ik heb heel veel zin een (werkloze en niet zo goed in haar vel zittende) vriendin hier mee naartoe te nemen. Even wat goedkope treinkaartjes scoren en dan lekker een dagje Amsterdam… Ik ben nog nooit op de Huishoudbeurs geweest maar gezien de aandacht die er voor is, lijkt het me best een happening. Dus ja, ook uit nieuwsgierigheid wil ik er graag bij zijn.

    /  
 27. Bianca Stalle

  Samen verliefd, samen zwanger,samen bevallen, dan ook samen naar negenmaanbeurs! Graag win ik 2 kaartjes voor mij en mijn vriend.

    /  
 28. J de Rooij

  Vorig jaar was ik pril zwanger, dus niet geweest. Nu mn kleine ventje is geboren, kan ik lekker shoppen en dan kan m’n zwangere vriendin gelijk mee. Hoe leuk zou dat zijn?

    /  
 29. Jennie Heijblom

  Omdat het altijd één groot feest is wat ik ook dit jaar niet wil missen!

    /  
 30. Leo de Winters

  2 vrijkaartjes zouden zeer welkom zijn dan kan ik die verrassing geven aan mijn vrouw zodt zij met haar zwangere zus nar de beurs kan gaan, dank u!

    /  
 31. Chantal

  Omdat ik voor het eerst moeder ga worden en mijn moeder voor het eerst oma. We willen heel graag samen genieten op de beurs en leuke aanbiedingen scoren!

    /  
 32. Lydia

  Mijn man en ik zijn 29 weken zwanger van ons eerste kindje, dus wij zouden hier graag samen naartoe gaan om te kijken wat we de komende 2 maanden nog allemaal moeten kopen :-)

    /  
 33. Saskia Haarsen

  1 keer zwanger dus 1e keer de negenmaandenbeurs en natuurlijk zou het fantstisch zijn om kaartjes te mogen winnen dan krijg ik mijn vriend vast mee!

    /  
 34. Marloes

  Ik ben voor de eerste keer goed!:) zwanger en wil graag naar de beurs omdat ik het dan ook echt aan anderen kan zeggen, laten zien en lekker kan genieten van al het moois dat er bestaat in de wereld van baby’s samen met moeders en manlief. Dat zal een heerlijk gevoel geven en een gezellige dag zijn.

    /  
 35. Patrici

  Mijn zus is zwanger en ik weet dat zij graag naar de negenmaandenbeurs wil gaan. Ik zie zelf meer in de huishoudbeurs. Maar we kunnen delen: De ene helft van de dag naar de negenmaandenbeurs en de andere helft naar de huishoudbeurs. Hebben we allebei een fijne dag.

    /  
 36. Janine

  Geweldig als ik twee kaartjes zou kunnen winnen.De beurs is dit jaar wel iets goedkoper dan andere jaren maar ik vind het nog steeds een heel bedrag. Dus als het gratis zou kunnen .. heel fijn!

    /  
 37. albertina diepen

  ik wil de drukte weer eens gaan mee maken samen met m’n moeder…dochterlief blijft bij papa thuis :)

    /  
 38. Bernadette

  Mijn zus is in verwachting van haar eerste kindje.
  Dat betekent dus dat ik TANTE mag worden !!!

  Nu wil ik héél graag met haar, voordat ze gaat bevallen, een gezellige dag beleven. :)

    /  
 39. Majella van der Vijver

  Ik zou heel graag 2 entreebewijzen willen winnen voor beide beurzen aangezien het waarschijnlijk de laatste keer is dat ik kan gaan. Na 8 jaar medische malle molen besloten een streep te zetten onder de kinderwens en mijzelf te storten op een andere toekomst. Met veel trots een eigen winkel gekocht welke vanaf 2 april van mij is. 2 Maanden later was ik spontaan zwanger. Inmiddels zijn we bijna 4 maanden verder en het gaat prima. Wil dan graag mijn dinnetje meenemen om nog 1x samen te genieten! Het leven is een wonder….

    /  
 40. Diana

  Toen ik zwanger was ging ik ook naar de negenmaandenbeurs en ik zou graag
  mijn zwangere dochter daar ook van laten genieten

    /  
 41. Christin

  In verwachting van ons eerste kindje en mijn beste vriendin is een week later uitgeteld en we willen graag samen met onze mannen naar de beurs!

    /  
 42. Simone

  Ik probeer al jaren zwanger te worden en iedere keer zeg ik “als ik zwanger ben ga ik naar de negenmaandenbeurs”nu is het dan eindelijk zover…….Ik mag eindelijk naar de negenmaandebeurs…….

    /  
 43. Maria

  Ik zou gewoon graag willen en mijn mannetje gaat dan ook mee. Wie weet helt het hem overhalen om op korte termijn aan kinderen te beginnen. Voor mijn part morgen ;)

    /  
 44. Maria

  Ik zou gewoon graag willen en mijn mannetje gaat dan ook mee. Wie weet helpt het hem overhalen om op korte termijn aan kinderen te beginnen. Voor mijn part morgen ;)

    /  
 45. Fluffy

  Jaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! Wil ultra graag kaartjes winnen voor de negemaandenbeurs… Vorige keer niet kunnen gaan doordat ik hoogzwanger was maar nu komt het perfect uit. En met al die zwangeren vriendinnen vind ik vast wel iemand om met me mee te gaan!

    /  
 46. Yvonne de Waal

  Mooie actie! Goed initiatief om mensen met een wat kleinere beurs ook een kans te geven om kaartjes te krijgen want zwanger zijn is al duur genoeg! Bedankt!!

    /  
 47. Denise

  Wat zou het mooi zijn om mijn vriendin mee te kunnen nemen, zij is zwanger van een tweeling, waarvan de kans groot is dat ze te vroeg komen. dus nog even een dagje ontspannen. (en ondertussen natuurlijk ook wat voor mijn eigen meisjes shoppen)

    /  
 48. Bets de Winter

  Nou op de valreep dan nog even! Waarom wil ik 2 kaartjes winnen? Eigenlijk heel eenvoudig, ik ben 4 maanden zwanger en mijn man vind de negenmaandenbeurs iets voor vrouwen en weigert met mij mee te gaan zodat ik een vriendin wil vragen maar om die niet op kosten te jagen zou ik haar kaartje willen betalen en als dat via zwanger.blog.nl verzorgd zou kunnen spring ik een gat n de lucht!

    /  
 49. Esmee van Loontjes

  Nou dat zou wel van pas komen! Gezellig samen met mijn moeder een dagje beurs en Amsterdam, ik doe mee! Een reden? Je hebt toch geen reden nodig om naar de Negenmaandenbeurs te gaan, het is daar altijd oke!

    /  

Comments are closed.