Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Over anderhalve week begint de Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 20 tot en met 24 februari 2013 in Amsterdam RAI. Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Met de kaarten kun je op dezelfde dag ook de Huishoudbeurs bezoeken. Als je de tickets wilt winnen, geef dan hieronder antwoord op de vraag: Waarom wil jij naar de Negenmaandenbeurs/Huishoudbeurs? De actie sluit op zondag 10 februari, je hebt dus nog één dag de tijd om te reageren!

Wil je meer informatie over de Negenmaandenbeurs 2013, klik dan hier om naar de website van de beurs te gaan.

Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

 1. Eloina.c.simmons

  Ik wil zo graag naar de negenmaanden beurs sinds vorige jaar zelfs en we hadden kaartjes gekocht maar onze zoontje is hetzelfde dag geboren die wij zouden gaan en omdat ik erg lichamelijk zwaak was geworden konden we niet mee.. Ik heb de kaartjes in zijn geboorte boekje gedaan en telkens als ik kijk denk ik ooh wat had ik toch gewild om er naartoe te gaan. Daarom zou ik het heel fijn vinden als ik dit jaar wel mee mag gaan nu dat ik weer in verwachting ben van onze twede zoontje.

    /  
 2. Martine

  9 maanden hebben wij naar jou uitgekeken,
  Bij iedere beweging van mijn buik stilgestaan.
  Begin februari 2012 gaf jij jouw eerste echte levensteken,
  En door een onrustige start was het niet mogelijk om naar de 9 maanden beurs te gaan.

  Graag zou ik nu samen met jou de beurs over lopen,
  Want niets lijkt me zo fijn,
  Om ons in alle nieuwe producten en ontwikkelingen onder te laten dopen,
  En goed voorbereid op de komst van je broertje of zusje te zijn.

    /  
 3. Bianca

  Graag willen wij de kaartjes winnen, omdat wij aanstaande week een terugplaatsing van een nieuwe ivf ronde hebben en hoe leuk zal het zijn als deze positief zou zijn en wij gelijk op de negenmaandenbeurs voor spulletjes kunnen kijken en informatie kunnen krijgen.

    /  
 4. Samantha Dieters

  Ik wil graag naar de negenmaandenbeurs met mijn moeder en dochter van 19 weken. Vorig jaar wist ik nog niet dat ik zwanger was en in september had ik zwangerschapsvergiftiging. Ik wil mijn moeder verrassen omdat ik gewoonweg zielsveel van haar hou! ♥

    /  

Comments are closed.