Winnen: vrijkaartjes beurs Ouders Natuurlijk!

Op zaterdag 23 juni vindt in Arnhem de derde editie plaats van de beurs Ouders Natuurlijk! Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom in het Golden Tulip hotel Doorwerth.

Wij mogen 2×2 vrijkaartjes weggeven voor Ouders Natuurlijk! Wil jij die kaartjes winnen, geef dan hieronder aan waarom je de beurs zou willen bezoeken.

DE ACTIE IS GESLOTEN!

Van zwangeren en ouders tot onderwijzers en zorgverleners, iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap kan hier zijn hart ophalen. Twee hallen vol stands en tal van workshops staan garant voor een informatief dagje uit.

De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard veel webshops met duurzame producten voor kinderen, zoals wasbare luiers, ecologische kleding en veilig speelgoed. Maar ook informatieve stands nemen een belangrijke plek in op de beurs. Denk hierbij aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer.

Dit jaar staan niet alleen de baby’s centraal, maar het complete jonge gezin, dat is natuurlijk ook terug te zien in het aanbod van stands.Verspreid over de dag kunnen bezoekers diverse workshops volgen. Benieuwd naar babydragen, gebarentaal, coöperatief spelen, bijvoeding, vaccinaties, geweldloos sociaal communiceren met kinderen en nog veel meer? Loop dan binnen bij een workshop.

Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze bovendien onder begeleiding zelf vuur maken zonder lucifers en daarop wat lekkers klaarmaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mooie hut en/of een eigen pijl en boog te maken. Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

In het Natuurlijk Ouderschap Attachment Parenting draait het vooral om de natuurlijke relatie tussen ouder en kind: ken je kind, help je kind zich goed te voelen en geniet van het ouderschap. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de beurs en ontmoet bekenden uit het vak zoals Gonneke van Veldhuizen Eurolac en Stefan Kleintjes Kenniscentrum Borstvoeding en borstvoeding.com.

De eerste 100 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met mooie cadeautjes en kortingsbonnen. Iedereen die een kaartje koopt in de voorverkoop maakt kans op een prijs uit de voorverkoopactie.

Tickets: 7,50 per persoon,  tot 16 jaar gratis

Bron: website: www.oudersnatuurlijk.nl

Lees ook:Beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Vrijkaartjes Ouders Natuurlijk
Lees ook:Bijna Jonge Gezinnen Beurs!
Lees ook:Jonge Gezinnen Beurs is een dagje uit
Lees ook:Laat je inspireren door de Negenmaandenbeurs!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Winnen: vrijkaartjes beurs Ouders Natuurlijk!

 1. Mirjam

  Lijkt me een leuke beurs. We willen alles zo ‘basic’ mogelijk aanpakken met ons eerste kindje. Ik denk dat ik veel inspiratie op kan doen.

    /  
 2. Anne

  Zo, wat lijkt me deze beurs leuk! Wij zijn niet het standaard type ouders denk ik, wij zijn erg op de natuur gericht, en alles biologisch-ecologisch. Daarom lijkt me deze beurs echt iets voor ons!

    /  
 3. k de graaf

  Zwanger zijn is leuk en je bent er continu mee bezig, op zo’n beurs kan ik me eens lekker uitleven en allemaal leuke dingen spotten, ideeen opdoen en informatie samen met andere moeders (in spe)

    /  
 4. Jacqueline

  Vorig jaar ben ik ook geweest. Een hele fijne dag waar je man en kind(eren) zich ook vermaken. Waar je ideeën opdoet op allerlei gebieden en het fijn is met mensen te praten die niet alles vanzelfsprekend doen zoals het tegenwoordig het meest gebruikelijk is. Mensen die luisteren naar hun gevoel en dat van hun baby, kinderen , partner en medemensen. Vaak ook mensen die willen leven met respect voor de natuur en bewust en gezond willen leven. Aangezien ik geen kleine baby meer heb is het fijn dat het dit jaar ook meer gericht is op wat grotere kleine kinderen. Hopelijk zijn er weer net zulke inspirerende workshops als vorig jaar!

    /  
 5. Gré

  Ik denk echt dat ik mij er “thuis” zou voelen. Ik ben een moeder van 3 kinderen van 4, 2 en 1 jaar oud. En 25 weken zwanger van een klein purkie.
  Het spreekt mij aan omdat ik ook mijn kinderen draag in draagdoeken en ik ook affiniteit heb met bewust leven.
  Het lijkt mij leuk om mensen te ontmoeten die hetzelfde denken als ik.

    /  

Comments are closed.