Nu ook babyspullen bij Bol.com

Zwangere vrouwen googlen zich suf op alles wat met baby’s en zwangerschap te maken heeft. En wat is er nou makkelijker dan je baby-uitzet online bij elkaar sprokkelen en thuisbezorgd krijgen? Bol.com sprint handig in op die behoefte. Vorige week heeft de webwinkel het assortiment uitgebreid met meer dan 5000 baby-artikelen, waaronder voeding, buggy’s en commodes.

‘Ouders kunnen in het huidige winkelaanbod al bijzonder veel babyartikelen vinden in allerlei kleinere en grotere winkels. Er ontbreekt echter nog een plek waar je écht alles kunt vinden. Wij vullen wij die plek in met de grootste babywinkel van Nederland en België’, aldus directeur Daniel Ropers.

Bron: Bol.com

Lees ook:Dochter voor Zweedse kroonprinses
Lees ook:Kruidvat haalt babyvoeding terug
Lees ook:Welk bedrijf is gezinsvriendelijk?
Lees ook:Iedere minuut sterft ergens ter wereld een moeder
Lees ook:Nutricia biedt excuses aan voor uitverkochte Nutrilon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nu ook babyspullen bij Bol.com

  1. Pieter Borremans

    Tis een sterke zet van Bol, en ze hebben gelijk. Maar hopelijk zullen de kleinere webshops niet teveel verlies lijden, want voor hen is het ook moeilijker dan neem ik aan?

    Maar een bedrijf als BOL kan niet anders dan groeien neem ik aan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>