Kruidvat haalt babyvoeding terug

Kruidvat haalt babymelk terug

Kruidvat haalt een partij babyvoeding terug naar de winkels. Het gaat om Kruidvat Zuigelingenvoeding 1 Extra Care H.A. Uit onderzoek is gebleken dat de babyvoeding tijdelijk een te laag gehalte aan jodium bevatte, waardoor de voeding niet aan de wettelijke eisen voldoet.

Volgens Kruidvat was het gehalte echter niet zo laag dat het de normale groei en ontwikkeling van de zuigeling zou kunnen verstoren.

Mocht je het product vanaf 6 mei j.l. hebben gekocht, dan adviseert Kruidvat het product niet meer te gebruiken. Vanaf 30 augustus a.s. is het, voorzien van het juiste gehalte aan jodium, in de meeste winkels weer verkrijgbaar.

De kwaliteitsafwijking betreft uitsluitend Kruidvat Zuigelingenvoeding 1 Extra Care H.A. in een gele verpakking met batchcode 13010034 en houdbaarheidsdatum 19-03-2015. De batchcode en houdbaarheidsdatum staan op de onderkant van de verpakking en op het zakje met melkpoeder.

Kruidvat is tijdelijk gestopt met de verkoop van Kruidvat Zuigelingenvoeding 1 Extra Care H.A. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terug brengen naar onze winkels. Bij inlevering wordt het aankoopbedrag volledig vergoed.

De andere varianten Kruidvat zuigelingenvoeding voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Deze kunnen dan ook zonder problemen worden gebruikt.

Bel voor meer informatie met de gratis servicelijn: telefoonnummer 0800-9950599.

Bron: Kruidvat – Belangrijke mededeling – Kruidvat Extra Care….

Lees ook:Blokker haalt speelgoedtractors terug
Lees ook:C&A roept babyschoentjes terug
Lees ook:Liga Tweede Stap uit winkel gehaald
Lees ook:Nutricia biedt excuses aan voor uitverkochte Nutrilon
Lees ook:Joya Fernandez Jouw Leukste Papa 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>