Welk bedrijf is gezinsvriendelijk?

Werkende ouders zijn het beste af bij werkgevers als Achmea, Getronics Consulting, Cisco, IBM en Cap Gemini. Deze vijf grote bedrijven bieden vaders en moeders de beste mogelijkheid om carrière en zorg voor het gezin te combineren.Dat blijkt uit de Loflist 2010 die deze week is gepubliceerd.

De bedrijven bieden niet alleen flexibel werken aan. Ze verzorgen ook allerlei extra, bovenwettelijke verlofregelingen.

Bij kleinere organisaties met minder dan 250 werknemers zijn het managementadviesbureau &Samhoud, reïntegratiebureau Keerpunt, Partners aan het Werk, E-office en HR-dienstverlener Higher & Company die opvallen. Zij komen jonge ouders het beste tegemoet in hun wensen.

De Loflist wordt jaarlijks opgesteld door Lof, het platform voor werknemers en werkgevers die werk en gezin succesvol op elkaar willen afstemmen. Volgens Jolanda Holwerda, oprichter en directeur van Lof, bieden steeds meer organisaties een breed palet aan regelingen en voorzieningen om flexibel te werken.

Dat pakket kan bestaan uit het faciliteren van thuiswerkplekken tot het aanbieden van fysiotherapie, fitness, boodschappendiensten, was- en strijkservices onder werktijd.

Bron: Lof Magazine

Lees ook:Beste werkgevers voor ouders
Lees ook:Vanuit je hart naar succes
Lees ook:Moeders uitgesloten van banen
Lees ook:Werkt de baas jouw vaderschap tegen?
Lees ook:Rouvoet blijft ons maar betuttelen met Gezinsnota

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>