Nutricia biedt excuses aan voor uitverkochte Nutrilon

Nutricia heeft donderdag in de dagbladen en op de eigen website excuses gemaakt voor de slechte verkrijgbaarheid van babymelkpoeder Nutrilon. Het product is in veel winkels snel uitverkocht, ook al is het aantal pakken per klant gelimiteerd. Volgens Nutricia is het probleem ontstaan doordat de melkpoeder in grote hoeveelheden naar het buitenland gaat. Vooral in China is de vraag naar ‘veilige’ babyvoeding groot na enkele babymelkschandalen.

Nutricia schrijft: ,,Wij zijn ons ervan bewust dat het momenteel soms lastig is om Nutrilon in de winkel te vinden. In Nederland is de afgelopen maanden de vraag naar Nutrilon ongekend hoog. Dat komt vooral door de vraag van ouders buiten Nederland. Dit heeft helaas forse gevolgen voor de verkrijgbaarheid. Daarvoor bieden we dan ook onze welgemeende excuses aan.”

Volgens Nutricia worden de winkels regelmatig beleverd en de schappen worden dagelijks bijgevuld. Soms kan het daarom nodig zijn om de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of naar een andere winkel te gaan.

Voor wie Nutrilon niet in de winkel kan vinden, de melkpoeder is ook online te bestellen via www.wehkamp.nl.

Lees ook:Run op melkpoeder door Chinezen
Lees ook:Win een bakfiets bij Het Consultatiebureau
Lees ook:C&A roept babyschoentjes terug
Lees ook:Wil jij met je baby of peuter op televisie?
Lees ook:Al 53.000 Chinese baby’s ziek door melkpoeder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>