Verdachte babyroof opgepakt

De Amerikaanse politie heeft zondag een vrouw gearresteerd die in 1987 een baby ontvoerde uit een ziekenhuis in New York en opvoedde als haar eigen kind. De inmiddels 23-jarige ‘baby’ Carlina White werd pas deze week herenigd met haar echte familie, nadat ze die zelf opspoorde.

Amerikaanse media meldden dat de vrouw, Ann Pettway, zichzelf aangaf bij de FBI. De destijds 19-dagen oude Carlina werd vermoedelijk door een nepverpleegster meegenomen. Ze groeide op in Bridgeport onder de naam Nejdra Nance. Al vroeg begon het meisje te vermoeden dat Pettway niet haar echte moeder was. Zij gaf dat uiteindelijk ook toe.

Carlina, inmiddels zelf moeder van een 5-jarige dochter, vond haar biologische moeder via een centrum voor vermiste kinderen. Ze herkende zichzelf op een babyfoto, waarna een dna-test uitsluitsel gaf.

Lees ook:Twitteren tijdens je bevalling
Lees ook:Baby 12-jarige bij Jeugdzorg
Lees ook:Nance in ziekenhuis voor keizersnede
Lees ook:Vier babylijkjes op zolder in Nij Beets
Lees ook:Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>