Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten

Begin juli bij het lezen van dit bericht was ik nog zo naief om te denken dat zoiets afschuwelijks zelden gebeurt. Maar dit is nu al de tweede keer in één maand tijd dat er in de Verenigde Staten een baby uit de buik van een hoogzwangere vrouw wordt gesneden. Het slachtoffer is dit keer een 18-jarig meisje dat dood werd gevonden in een huis in Wilkinsburg (Pennsylvania). Haar baarmoeder was opengesneden en de baby was verdwenen. Er lag alleen nog een placenta. De politie heeft een 38-jarige vrouw als verdachte gearresteerd. Met de baby gaat het 'naar omstandigheden' goed.

De gearresteerde vrouw is de eigenaresse van het appartement waar het meisje werd gevonden. Ze was een dag ervoor met een baby in een ziekenhuis in Pittsburgh verschenen. Ze zei dat het haar eigen kind was. Later verklaarde ze dat ze de baby voor duizend dollar had gekocht.

 

Het 18-jarige slachtoffer was aan handen en voeten met tape vastgebonden. Haar hoofd was bedekt met plastic. Ze was eind juli uitgerekend. De verdachte is geen onbekende van de politie. De vrouw stal in 1990 ook al een kind van drie weken uit een kinderkliniek.

 

Begin juli stak een een 23-jarige Amerikaanse een hoogzwangere vrouw (27) dood en haalde de baby met een stanleymes uit haar buik. Daarna belde ze vanuit haar auto de politie om te zeggen dat ze bevallen was.

 

Zie ook: Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw

 

Lees ook:Amerikaanse snijdt baby uit buik hoogzwangere vrouw
Lees ook:Uit baarmoeder gestolen baby leeft!
Lees ook:‘Vriendin’ snijdt baby uit buik
Lees ook:Baby uit baarmoeder gestolen
Lees ook:Dronken Polen gooien pasgeboren baby uit raam

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten

 1. Liu-Noor

  Dit is bizar!
  Laat die vrouw dan een kind adopteren of weet ik veel!

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  Gelukkig is het Amerika, krijgt ze hopelijk de doodstraf!

    /   Reply  / 
 3. Meryem

  hmm, als ze eerder 3 kinderen heeft gestolen..hoe kan ze dan nu huurbaas zijn van een appartementencomplex..hoort ze dan niet levenslang vast te zitten? zodat ze niet weer zoiets kan doen? Ze is duidelijk zwaaaaaaar ziek!

    /   Reply  / 
 4. Zwanger Worden

  Wat verschrikkelijk luguber. Dat er zulke monsters bestaan. Als ze de doodstraf krijgt, komt ze er nog gemakkelijk vanaf. Beter levenslang opsluiten zonder kans op vervroegde vrijlating.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>