Twitteren tijdens je bevalling

Het wil wat hoor, dat twitteren. Via dit netwerk kun je continu op de hoogte blijven van wat jouw vrienden/familieleden aan het doen zijn. Voor mij hoeft dat dus niet. Ik vind Hyves al behoorlijk ver gaan. Daarbij laat je dagelijks via je wiewatwaar weten wat je aan het doen bent. Maar om nou van minuut tot minuut mijn leven te delen met anderen … Mij niet gezien. De Amerikaanse zangeres Erykah Badu heeft er totaal geen probleem mee. Ze heeft zelfs tijdens haar bevalling de fans uitgebreid op de hoogte gehouden!

Badu en haar vriend rapper Jay Electronica stuurden vanaf het begin van de bevalling met hun mobiele telefoons berichten naar hun persoonlijke Twitter-pagina’s.

De zangeres begon zondag met de mededeling: ,,Goedemorgen. Ik ben aan het bevallen.” Na een tijdje nam haar man het over.

Hij schreef onder meer hoeveel ontsluiting zijn vrouw had, dat ze begon te persen en dat hij een hoofdje vol haar zag…

En oja .. voor de echte fans .. het is een meisje!

Bron: De Pers.

Lees ook:Baby’s bellen geregeld 112
Lees ook:En Huub gaat twitteren tijdens de bevalling ..
Lees ook:Motoragent assisteert bij bevalling
Lees ook:Mariah krijgt meisje en jongen
Lees ook:Kind 20% slimmer dan ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>