Baby 12-jarige bij Jeugdzorg

De baby van het 12-jarige meisje uit Groningen dat zwanger raakte na seksueel misbruik door haar vader, is onder toezicht geplaatst van Bureau Jeugdzorg. Dat meldt de NOS donderdag. De rechtbank heeft bovendien de vader het ouderlijk gezag ontzegd. Ja mensen, er bestaat nog gerechtigheid!

Het meisje uit de Groningse wijk Beijum beviel op 22 maart tijdens een schoolexcursie van een gezonde dochter. Ze vertelde dat ze niet wist dat ze zwanger was. Haar vader werd na een DNA-onderzoek gearresteerd en zit nog steeds vast. Hij heeft inmiddels bekend zijn dochter te hebben misbruikt.

Door de uitspraak van de rechter verandert er in de praktijk niet veel. Het meisje, dat 11 jaar was toen ze zwanger werd, woont inmiddels al samen met haar dochtertje bij een pleeggezin onder toezicht van Bureau Jeugdzorg. Het meisje krijgt psychische hulp aangeboden.

Het jongere broertje van de 12-jarige, met wie ze bij haar vader woonde, blijft in een ander pleeggezin wonen.

Bron: NOS

Lees ook:12-jarig meisje bevallen op schoolreis
Lees ook:Vader 12-jarige moeder bekent misbruik
Lees ook:Vermiste baby Jayla terecht
Lees ook:Baby terug bij tienermoeder Breda
Lees ook:Mishandeling makkelijker melden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>