Paay hunkert echt naar zwangerschap

Het was dus toch geen loze kreet een paar maanden geleden. Toen Patricia Paay riep dat ze wel een tweede kind zou willen… In De Telegraaf van donderdag herhaalt ze de noodkreet namelijk nog eens. Paay werd woensdag 61 jaar en volgens de krant is een zwangerschap het grootste verjaardagscadeau dat ze zou kunnen krijgen: ,,Dat zou ik zó leuk vinden…” 

Toch heeft Patricia blijkbaar wel wat geleerd van de omstreden uitspraken die ze onlangs deed en de kritiek die daarop volgde. In wat ze nu zegt valt met wat goede wil enige nuance te ontdekken:

„De mensen moeten mij natuurlijk niet verkeerd begrijpen. Ik hol morgen niet naar die Italiaanse dokter om het mogelijk te maken. Want het gaat me niet om een baby. Het gaat me om dat gevoel om weer zwanger te zijn. Zó heerlijk. Dat zou een prachtig cadeau zijn.”

De kans dat we Patricia dus binnenkort met een bolle buik zullen bespeuren lijkt daarmee godzijdank vrijwel nihil. Bovendien heeft ze een nieuwe lover die begrijpt hoe hij de grillen van zijn 61-jarige vriendin aan banden kan leggen. Paay:

,,Mijn vriend Nicky heeft me een puppy gegeven. Heb ik tóch nog een baby.”

Bron: Telegraaf

Lees ook:Patricia Paay vliegt uit de bocht
Lees ook:Oefent Yolanthe voor het moederschap?
Lees ook:Oprah Winfrey heeft halfzus
Lees ook:En dit is ‘m dan: Billie!
Lees ook:Rob de Nijs (68) weer vader

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paay hunkert echt naar zwangerschap

  1. H.D.B. Go

    Veel rauwe groenten eten Patricia Paay. Dan krijg je vanzelf een gasontwikkeling en een opgeblazen gevoel in je buik. Hoe je daarna weer vanaf moet komen? Naar je huisarts gaan en dan krijg je een recept voor capsules “duspatal retard 200″.
    Eigenschappen: duspatal heft darmkrampen op en verstoort de normale darmwerking niet.
    Toepassing: te gebruiken bij darmkrampen en eventueel hierbij optredende klachten als buikpijn, verstopping of diarree of beide afwisselend, een opgeblazen gevoel en/of winderigheid.
    Gebruik tijdens de zwangerschap: in overleg met uw arts
    Enz. Lees de bijsluiter! De IGZ of de demissionaire min. Klink heeft hier toch geen problemen mee?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>