Oprah Winfrey heeft halfzus

Oprah Winfrey is behoorlijk uit de school aan het klappen de laatste tijd. Vorige week onhulde ze al in een interview op CNN dat ze zelfmoord wilde plegen toen ze op 14-jarige leeftijd zwanger bleek te zijn. En maandag gaf ze de kijkcijfers van haar eigen talkshow een boost met de onthulling dat ze een halfzus heeft, genaamd Patrica. (=

De 56-jarige Oprah wist tot voor kort niet van het bestaan van haar halfzus af.  Patricia werd in 1963 vlak na haar geboorte afgestaan ter adoptie. De toen 9-jarige Oprah woonde op dat moment bij haar vader.

Patricia is jaren bezig geweest haar biologische moeder op te sporen en ontdekte in 2007 dat Winfrey haar halfzus is. De presentatrice werd afgelopen november op de hoogte gesteld van het nieuws en ontmoette Patricia later op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving.

Winfrey benadrukte in de uitzending dat ze het enorm op prijs stelt dat haar halfzus nooit met het verhaal naar de pers is gestapt om er een slaatje uit te slaan. Patricia was maandag ook van de partij in The Oprah Winfrey Show. Ze legde uit dat ze het verhaal had stilgehouden, omdat zij het schokkende nieuws zelf aan Winfrey wilde vertellen.

Bron: Oprah.com

Lees ook:Octomom verslaafd aan baby’s
Lees ook:Zwangere Oprah dacht aan zelfmoord
Lees ook:Steeds meer kritiek op moeder van achtling
Lees ook:‘Mariah zwanger van een jongetje’
Lees ook:Ronaldo erkent zoon na DNA-test

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>