Oefent Yolanthe voor het moederschap?

Een beetje moe word ik er wel van hoor .. van die romance tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit. Of het nou om de meubeltjes voor hun nieuwe huis gaat of dat Jan sinds kort weer in een microfoon mag boeren … werkelijk iedere scheet wordt breed uitgemeten. Zelfs als Yolanthe een rolletje krijgt in een videoclip van de Volendamse 3J’s is dat voer voor de roddelbladen.

Nou is het niet zomaar een rolletje natuurlijk .. Yolanthe is namelijk te zien als mama in de video van de nieuwe single ‘Wiegelied’. Dat geeft de bladen de kans om heerlijk te speculeren over een aanstaande zwangerschap. En dat ze al aan het oefenen zou zijn voor het moederschap .. Als je dat leest moet je toch op z’n minst een beetje grinniken, niet dan?

De actrice/presentatrice heeft meerdere malen aangegeven wel ooit een kindje te willen, schrijft de Telegraaf zaterdag, maar ze is naar eigen zeggen nog niet klaar voor het moederschap. Yolanthe gaat binnenkort wel samenwonen met Jan Smit in Volendam. Die speelt trouwens ook een rolletje in de videoclip van de 3J’s. Jan wordt omgetoverd tot Elvis Presley.

Lees ook:‘Yolanthe en Liza zwanger in 2010′
Lees ook:Jan Smit wil een baby met Yolanthe
Lees ook:‘Wesley en Yolanthe zwanger in 2013′
Lees ook:Videoclip ‘Niemand zo trots als wij’
Lees ook:Ellemieke Vermolen ‘not amused’ met felicitatie van Jan Smit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oefent Yolanthe voor het moederschap?

 1. Paul

  Ik ben het helemaal met Liesbeth Kombrink eens, ik word er ook echt dood moe van!
  Echt niets anders dan jantje en die soapactrice.
  Ja de roddelpers hoeft maar een kleine aanleiding te krijgen zoals dit lied en ze is zwanger!!!
  jantje en Yolantje succes met de baby!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>