Rob de Nijs (68) weer vader

Rob de Nijs wordt binnenkort opnieuw vader. Zijn 42-jarige echtgenote Henriette is 16 weken zwanger. De zanger bracht het nieuws woensdag naar buiten. ‘Jet’ zoals Rob haar liefkozend noemt, kreeg al twee keer een miskraam. Het koppel is dus dolblij dat de veilige fase van de zwangerschap is bereikt en schreeuwt de zwangerschap dan ook van de daken.

Rob zegt in De Telegraaf: „Dit is wat we beiden al zolang wilden, een droom die we al twee keer eerder beleefden maar die toen niet mocht uitkomen. Maar nu gaat alles goed, elke dag luisteren we naar het hartje. Dit is het mooiste cadeau wat ik haar kon geven…”

De zwangerschap werd ontdekt tijdens een vakantie in Spanje. Henriëtte: „Ik werd ’s ochtends wakker en wist gewoon zeker dat ik zwanger was. Ik heb twee miskramen gehad, een met negen en een met tien weken. En ik dacht het nooit meer te zullen beleven, maar Het Gevoel was terug! Ik kon het wel uitschreeuwen.”

Lees ook:Tips: zwanger op vakantie
Lees ook:Mark Tuitert krijgt een dochter
Lees ook:Bakerpraatjes uit het buitenland
Lees ook:De schoonheid van zwanger zijn
Lees ook:Bloggen vanuit het paradijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rob de Nijs (68) weer vader

 1. Michelle

  Verschrikkelijk zielig voor het kindje.

  Vader is al diep bejaard. Moeder is ook al heel oud. Leuk hoor.

  Waarschijnlijk eiceldonatie. 42 wordt in Nederland maar af en toe ivf gedaan omdat de slagings kans nihil is en de kans op complicaties groter als de slagingskans.
  Bij eiceldonatie in Spanje zal het kind nooit de identiteit van de biologische moeder kunnen achter halen. Ik hoop dat het van haar zelf is maar vrees van niet.

  Vader zal een man van de dag zijn. Hij is gewoon een bejaarde man. En ook de moeder is geen jonge vrouw. Het zal zwaar worden, zeker voor het kind.

  In welk stadia hebben ze daadwerkelijk aan het kind gedacht?Hopelijk heeft kind liefhebbende jonge voogds.

  Diep diep triest dit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>