Patricia Paay vliegt uit de bocht

Jammer, jammer, jammer .. ik heb haar altijd zo’n tof mens gevonden! Prachtig om naar te kijken, een leuke stem, mooi oud geworden. Ook lekker fel en af en toe een tikke ordinair. Een vrouw naar mijn hart, zal ik maar zeggen. Toch vliegt ze nu wat mij betreft echt uit de bocht. Die blootreportage in Playboy was nog tot daar aan toe. Daar zie ik de grap wel van in. Maar nu wil de 60-jarige Paay ook zo nodig een tweede kind om te bewijzen dat ze nog steeds op en top vrouw is. In dat geval zadelt ze een onschuldig schepsel dus op met een moeder die oma zou kunnen zijn. En dat gaat me nou net een tikkie te ver. Meid, doe effe normaal!

In De Telegraaf vertelde La Paay vrijdag dat ze aan een tweede leg wil beginnen: “Ik mag dan wel 60 jaar zijn, mijn lijf is nog prima in vorm”. Hoewel de meningen uiteenlopen over wat mooi en lelijk is, hebben we dat zelf onlangs allemaal kunnen aanschouwen in ‘s lands grootste mannenblad.

Nou kan ik me voorstellen dat je waardigheid wordt aangetast als je jongere echtgenoot (in casu Adam Curry) je in de steek laat voor een fruitig exemplaar van zijn eigen leeftijd. Maar om nou zo hard te willen bewijzen dat je nog steeds een lekker wijf bent en dat alles nog naar behoren functioneert .. dat vind ik echt nergens op slaan. Dat heeft die vrouw ook helemaal niet nodig. Corrigeer: dat had ze helemaal niet nodig. Want als Patricia allemaal van dit soort schreeuwerige toestanden blijft uithalen dan dreigt ze ieders respect te gaan verliezen, ben ik bang.

Het is eigenlijk ook best een beetje zielig… Dat vond overigens ook Theo Maassen die het vorige week behoorlijk met Paay aan de stok kreeg in De Wereld Draait Door. Ik heb me suf gelachen om hoe hij haar probeerde uit te leggen dat vrouwen op latere leeftijd waarde zouden moeten hechten aan andere zaken dan uiterlijk vertoon. Het was jammer dat hij haar op een gegeven moment begon te beledigen waardoor zijn betoog aan kracht verloor. Want hij had natuurlijk wel een punt!

Patricia Paay heeft met haar ex, Adam Curry, een 19-jarige dochter: Christina Valerie. Wie de vader van haar nieuwe baby moet gaan worden, is nog onduidelijk.  De diva heeft gelukkig wel de tegenwoordigheid van geest om alleen een baby te willen als ze een leuke man tegen het lijf loopt die ook een kinderwens heeft. Op een zaaddonor zit ze dus niet te wachten. Terwijl er volgens mij – met de Playboy in de aanslag – toch volop mannen zullen zijn die voor haar met gulle hand een donatie zouden willen doen!

Om zwanger te worden zal Patricia Paay aardig wat kunstgrepen moeten toepassen. Ze heeft de overgang namelijk al een tijdje achter de rug. Een eiceldonor moet dat probleem oplossen: “In Italië heb je dokters die je daarbij kunnen en willen helpen. Het schijnt trouwens ook heel gezond te zijn om op oudere leeftijd nog een kind te baren. Die hormonen houden je vers”.

Lees ook:Paay hunkert echt naar zwangerschap
Lees ook:Oprah Winfrey heeft halfzus
Lees ook:60-jarige Chinese bevalt van tweeling
Lees ook:Uitstel kinderwens kost miljoenen
Lees ook:Weer 70-jarige vrouw bevallen van een kind

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Patricia Paay vliegt uit de bocht

  1. f1

    ik weet wat Patricia probleem is ze is bang om oud te worden
    Ze heeft alles al gehad in haar leven wat de hartje begerd en ze wil nog steeds meer ze kan niet accepteren dat leven 1 keer op houd en ja ook voor Patricia Paay de dood is recht vaardig gelukkig wel :D

      /   Reply  / 
  2. An de Wit-Akkermann

    Leuk om te lezen dat wij op een lijn zitten. http://bit.ly/dklabm
    Patricia vergeet helemaal waar zij ooit bekend mee geworden is en dat haar fans van het eerste uur ongeveer haar leeftijd hebben.
    Nu richt zij zich op de jongere generatie. Met haar gedragingen verliest zij echter het respect van haar echte fans.
    Groetjes,
    An ;-)

      /   Reply  / 
  3. Monique

    Ze doet me denken aan de tekst van het liedje: where do you go to my lovely, van Peter Starstedt.

      /   Reply  / 
  4. henk

    Hallo paai
    word tijd dat ze stop met tv het lijkt nergens op
    wat ze wil. Ja belangrijk doen. Ga nu maar wat anders doen.
    tuin schoffelen of auto wassen

      /   Reply  / 
  5. cindaatje

    Patricia is een mooie dame. Alleen wordt het wel zomaar goedgekeurd?? Op je 60e een baby omdat het je jong houd en om te bewijzen dat je op en top vrouw bent??? Kan ze niet beter wachten tot ze oma wordt? En dan die dochter die ze al heeft!!! Sorry hoor maar wat een zwijmel is dat!!! Voor nog zo’n exemplaar heeft een vrouw haar leeftijd toch geen geduld meer!?

      /   Reply  / 
  6. Corset-lover

    Patricia Paay wil aan een tweede leg beginnen omdat ze vind dat haar lijf in prima vorm is? Stel dat het ze lukt en het kind heeft gebaard, wil ze daarna dan weer ‘n fotoshoot doen voor de Playboy?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>