En ze noemen hem ….. George!

Prins William en zijn vrouw Kate hebbende naam van hun zoontje naar buiten gebracht. De baby heet George, voluit George Alexander Louis. Dat heeft Kensington Palace woensdagavond bekendgemaakt. Zijn volledige titel is Zijne Koninklijke Hoogheid Prins George van Cambridge.

George werd twee dagen geleden geboren in het Saint Mary’s ziekenhuis in Londen. Dinsdag presenteerden de hertog en hertogin van Cambridge het prinsje aan het grote publiek. Daarna namen ze hem mee naar Kensington Palace. Woensdag vertrokken William en Kate met George naar haar ouders in Bucklebury, Berkshire.

Wedkantoren zullen veel gokkers gaan uitbetalen. George was de favoriete naam, daarna James. Bij wedkantoor Ladbrokes kwamen maandag in een paar uur 50.000 weddenschappen binnen.

In het verleden duurde het soms weken voor de naam van een koninklijke baby werd bekendgemaakt. Op de naam van William moesten de Britten in 1982 een week wachten, de naam van zijn vader prins Charles kwam in 1948 pas na een maand naar buiten.

Bron: BBC

Lees ook:Eerste foto’s van doop prins George
Lees ook:Nog geen naam bekend van zoon William en Kate
Lees ook:Prins William en Kate Middleton krijgen een baby!
Lees ook:Baby van William en Kate geboren: It’s a boy!
Lees ook:Kate Middleton naar ziekenhuis voor bevalling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>