Weer babydrama voor Sabia Engizek!

Weer een babydrama voor Sabia Engizek! De vriendin van Rafael van der Vaart verloor donderdag na 19 weken zwangerschap hun ongeboren dochtertje. Het meisje kwam dood ter wereld in het ziekenhuis in Hamburg.  (Foto’s: Bild)

”De klap van het onverwachte verlies is hard aangekomen. Rafael en Sabia vragen de media om terughoudendheid om dit verlies met de steun van hun naasten in privésfeer te kunnen verwerken”, zo stond te lezen in een verklaring die het koppel vrijdag gaf.

Voor Sabia is het de tweede keer dat ze zo’n afschuwelijk babydrama moet doormaken. In 2008 beviel ze drie maanden te vroeg van een meisje, Anissa, dat kort na de geboorte overleed. Dat kind was van haar toenmalige man Khalid Boulahrouz die op dat moment met Oranje het EK speelde. Sabia en Khalid verwerkten de klap samen en kregen daarna nog nog twee kinderen, Daamin (2) en Amaya (3).

Het meisje zou het eerste kindje geweest zijn voor Rafaël en Sabia samen. Van der Vaart heeft al een 7-jarige zoon (Damian) met zijn ex-vrouw Sylvie Meis.

Bron: Bild.de

Lees ook:Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden
Lees ook:Duitse media: Sabia ist schwanger!
Lees ook:Te vroeg geboren dochtertje Boulahrouz overleden
Lees ook:Dochter voor Boulahrouz: Amaya
Lees ook:Heeft Sabia Boulahrouz een verborgen dochter?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>