‘Anouk zwanger van baby nummer vijf’

Anouk_0

‘Anouk is zwanger van haar vijfde kindje’. Tenminste dat schrijft ze zelf bij een foto op Facebook waarop ze te zien is met een hele dikke buik. Maar sommige fans trekken het blijde nieuws in twijfel. Het zou een oude foto zijn.

Bij de foto schrijft de zangeres: “A perfect addition to the family. Beyond exited.” Anouk maakte ook geen geheim van het geslacht: het wordt een jongetje.

Anouk’s manager zou het nieuws bevestigd hebben aan RTL Boulevard. Er worden geen uitspraken gedaan over wie de vader is.

1 april?

Sommige fans trekken het nieuws in twijfel. Zo zegt iemand dat de foto al 5 jaar oud is. Een ander meent dat bij Anouk een tatoeage ontbreekt, wat inderdaad zou duiden op een oude foto. Anderen geloven niet dat de Haagse haar buik zo lang verborgen heeft kunnen houden. Zou het om een 1 april grap gaan?

De 39-jarige Anouk heeft al drie zoons en een dochter. Met Postmen-zanger Remon Stotijn heeft ze twee jongetjes en een meisje: Benjahmin Kingsley (18 april 2002), Elijah Jeramiah (5 december 2003) en dochter Phoenix Ray (3 juni 2005). Met rapper Unorthadox kreeg ze in 31 maart 2010 hun zoontje Jesiah Dox.

Bron: Sky Radio 101 FM.

Lees ook:Anouk zwanger van vierde kindje
Lees ook:Anouk bevallen van zoon: Sion Jethro
Lees ook:Zwangere Anouk staat op springen
Lees ook:Filmpje: de kwaaltjes van zwangere Anouk
Lees ook:Anouk bevallen van zoontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>