Duitse media: Sabia ist schwanger!

Het gerucht dat Sabia Boulahrouz zwanger is van Rafaël van der Vaart gonst nu wel heel nadrukkelijk rond in Duitsland. RTL Boulevard meldt dinsdagavond dat het Duitse blad Closer de primeur van het blijde nieuws heeft gebracht. In de woensdag te verschijnen papieren versie van het blad zegt de 35-jarige Sabia: ,,Ja we krijgen een kindje!” Rafaël heeft het gerucht overigens dinsdagavond meteen ontkend tegen Bild.

Closer baseert zich op een filmpje van Sabia en haar 30-jarige vriend Rafaël van der Vaart, dat gemaakt is bij hun villa. Te zien is hoe de voetballer liefdevol zijn vriendin knuffelt en over de buik van Sabia wrijft… Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het juist mis is gegaan met de zwangerschap en dat hij haar op deze manier wil steunen.

De website Wunderweib is stelliger en schrijft dat Sabia al volmondig in een interview heeft toegegeven dat ze in verwachting is: http://www.wunderweib.de/starsundroyals/stars/artikel-3101234-stars/Sabia-Boulahrouz-ist-schwanger.html

Lolita van der Vaart, de moeder van de voetballer, ontkende dinsdag overigens tegenover Boulevard wederom in alle toonaarden dat haar nieuwe schoondochter zwanger is. Ook Rafaël ontkende tegenover Bild dat er een baby op komst is. “Op dit moment worden wij geen ouders. Sabia is nu niet zwanger’‘, liet hij weten.

In januari werd bekend dat Rafael en zijn vrouw Sylvie uit elkaar gingen. Enkele dagen later kwam naar buiten dat hij een relatie heeft met Sabia, de ex van voetballer Khalid Boulahrouz.

Lees ook:Weer babydrama voor Sabia Engizek!
Lees ook:Heeft Sabia Boulahrouz een verborgen dochter?
Lees ook:Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden
Lees ook:Boulahrouz krijgt er zoontje bij
Lees ook:Boulahrouz al weken vader van zoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>