Online seminar zwanger worden op 17 juni

Als zwanger worden niet vanzelf gaat, dan is dat al vervelend genoeg. Aan de grote klok hangen dat je fertiliteitsproblemen hebt, doe je ook niet zo snel. Toch wil je graag informatie inwinnen en/of je gevoelens delen. Maar hoe doe je dat? Een online seminar kan de oplossing zijn omdat het mogelijk is anoniem te blijven.

Op 17 juni organiseert de afdeling Fertiliteit van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) een online seminar met als thema ‘Als zwanger worden niet vanzelf gaat…’.

Tijdens dit online-seminar, ook wel webinar genoemd, kunnen geïnteresseerden thuis via de eigen computer of tablet inloggen en vanaf de bank de informatieve sessie bijwonen. Als je dat wilt, kun je hierbij dus anoniem blijven.

Gedurende het online seminar geven Claudia van Meir (Gynaecoloog) en Monique Muilwijk (Fertiliteitsverpleegkundige) onder andere informatie over de meest gunstige levensstijl voor een zwangerschap. Ook komen medische aspecten aan de orde en zal besproken hoe en wanneer de kans op een zwangerschap geoptimaliseerd kan worden.

Tijdens het interactieve seminar kunnen de deelnemers via de computer pok vragen stellen. Er wordt zoveel mogelijk direct geantwoord. Ook zullen feiten & fabels rondom het thema zwanger worden aan bod komen en zijn er polls tijdens het online seminar.

Het seminar wordt gegeven op 17 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Gegevens voor inschrijving worden vertrouwelijk behandeld en alleen ten behoeve van het seminar gebruikt. Op de dag van het online-seminar ontvangt men een reminder per sms.

Wil meer lezen over het online seminar of je inschrijven dan kan dat via onderstaande link:

Groene Hart Ziekenhuis – Online Seminar Zwanger worden

Lees ook:Chat voor ongewenste zwangerschap
Lees ook:App, noot, muis ..
Lees ook:Colofon
Lees ook:Negenmaandenbeurs: 2 = 1
Lees ook:Blue van VGZ; no-nonsense zorgverzekerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>