Colofon

Zwanger.blog.nl is een weblog met nieuws en weetjes over zwanger worden, zwanger zijn en ontzwangeren. We schrijven ook veel en vaak over baby’s en alles wat daarmee te maken heeft. Dat doen we bij voorkeur niet te zoetsappig, juist een tikkie cynisch en vaak ook met een vette knipoog!

Ons motto luidt: kinderen neem je niet, die krijg je. Als je geluk hebt!

Heb je tips of nieuws voor de redactie? Mail dan naar [email protected]

Redactie:
Zwanger.blog.nl bestaat sinds april 2008. De redactie is in handen van Liesbeth Kombrink. Zwanger worden was één van haar grote ambities. Pas na 12 jaar ‘oefenen’ – in 2006 – lukte het dankzij IVF. In dat jaar werd haar zoontje Kasper geboren. 

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende blogs en dat aantal breidt nog verder uit. Aan het eind van 2012 trok het netwerk maandelijks zo’n 3,5 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931. Of via [email protected]. Kijk ook op  http://blog.nl/top_advertenties.php

Lees ook:Colofon
Lees ook:Blijste Baby meeste reacties in 2010
Lees ook:Geboren: zwanger op blogonline.nl
Lees ook:Welkom in de wereld van het babybloggen
Lees ook:Baby geboren aan boord van vliegtuig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Colofon

 1. stefan kleintjes

  hoi liesbeth, ik heb een tip voor je

  Het nieuwe borstvoedingboek ‘Borstvoeding’, geschreven door Mary Broekhuijsen en Stefan Kleintjes komt ongeveer 20 juni in de boekhandel; de website is nu al te bezichtigen en boeken kunnen nu al besteld worden in de voorverkoop.

  http://www.borstvoeding.com/nieuwsberichten/borstvoedingboek.html

  http://www.borstvoedingboek.com

  Hartelijke groet,
  Stefan Kleintjes

  ps je emailadres dat in het colofon staat werkt trouwens niet…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>