Chat voor ongewenste zwangerschap

Gelezen op jongeren.blog.nl: vanaf nu kan iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken heeft en daar vragen over heeft chatten met Siriz. Mocht je per ongeluk zwanger zijn of je hebt je vriendin zwanger gemaakt, dan kun je online iedere dag met je vragen terecht.

De chat is te bereiken via www.siriz.nl en elke werkdag open van 15.00 tot 17.00 uur en op maandag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur. De chat is gratis en volledig anoniem.

De chatgesprekken zijn gericht op het verlenen van hulp en zijn eenmalig van aard. De insteek van het online gesprek is het direct verder helpen van een cliënt door de probleemsituatie te verhelderen en het geven van informatie, advies en/of ondersteuning.

Naast de chat kunnen hulpvragers nog steeds met Siriz e-mailen of bellen voor hulp. Hulplijn Siriz: 0900 – 202 10 88 (€ 0,05 p/m, 7 dagen per week, 09.00 – 23.00 uur)

Bron: Jongeren

Lees ook:Online seminar zwanger worden op 17 juni
Lees ook:C&A roept babyjasjes terug; knopen laten los
Lees ook:Gezocht: als zwanger worden niet vanzelf gaat
Lees ook:Gratis CD over zwangerschap
Lees ook:Colofon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chat voor ongewenste zwangerschap

  1. Elle

    Wat een leuke blog zeg. Ik heb zelf een blog over zwangerschap week tot week Misschien eens leuk om te bekijken? :)
    Keep up the good work!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>