App, noot, muis ..

Een nieuw generatie wordt geboren: de App-generatie – peuters en kleuters die liever vingersurfen dan met een muis te klikken van site naar site. Kinderen van de App-generatie lezen graag een gewoon kinderboek met papa en mama en spelen met poppen, maar ze bladeren net zo graag, misschien wel liever, door interactieve prentenboeken. (Foto: Stichting Mijn Kind Online)

Stichting Mijn Kind Online deed, met hulp van [email protected] en NTR Jeugd, onderzoek naar hoe peuters en kleuters surfen op internet en sprak met ouders over het internet-gedrag van hun kleine kinderen.

Ouders laten kinderen steeds jonger online. Kinderen gaan vooral op internet via de desktop-computer of de laptop, maar een groeiend aantal ukkies ook via tablets.

Ga naar appnootmuis.nl om App Noot Muis te downloaden als pdf of als boek te kopen.

Lees ook:Mama is ziek …
Lees ook:Meeste baby’s hebben online bestaan
Lees ook:Internaat voor baby’s in Belgie
Lees ook:Straffen en belonen: Wie zoet is ..
Lees ook:Kind 20% slimmer dan ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>