App berekent slagingskans IVF

Hij is leuk! Met een app voor de iPhone kun je binnenkort de slagingskans van IVF berekenen. Britse onderzoekers hebben een speciale applicatie ontwikkeld die uitrekent hoeveel kans een vrouw heeft om zwanger te worden via reageerbuisbevruchting.

Voor de app zijn door de universiteiten van Glasgow en Bristol gegevens bestudeerd van 144.000 ivf-behandelingen. De voorspelling zou tot 99 procent nauwkeurig zijn.

Vrouwen moeten een aantal simpele vragen te beantwoorden, zoals bijvoorbeeld hun leeftijd, de reden dat ze IVF proberen en de medicijnen die ze gebruiken. Als ze alle vragen hebben beantwoord, krijgen ze direct een percentage te zien.

Het programma staat al wel op internet op de website www.ivfpredict.com. Binnenkort zal het verschijnen als applicatie voor onder andere de iPhone en de smartphone van Google.

Bron: Trouw

Lees ook:Welke medicijnen zijn veilig voor zwangere vrouwen?
Lees ook:Kadotip: Het Zwangerschapsboekje
Lees ook:Apps voor tijdens zwangerschap
Lees ook:Zwangerschapscoach bij Voedingscentrum
Lees ook:Winnen: Papa & Mamaboekje

1 Reacties // Reageer

One thought on “App berekent slagingskans IVF

  1. Corset-lover

    Zal elk vrouwenlichaam niet verschillend regeageren op IVF behandelinge? Zoals b.v Mariah Carey, haar zwangerschap eindigde in een miskraam en hun kinderwens wilden vervullen door IVF behandeling.
    UIteindelijk na vele IVF behandelingen te ondergaan met de daarbij behorende hormonem toch zwanger geworden van wat nu bekend is een tweeling. Ze was nog maar nét 3-4 weker zwanger en en de media wisten al te melden dat ze zwanger was. Natuurlijk, door de bekende bijwerkingen van de vele hormonen met IVF behandelingen was het lichaam van Mariah al aardig in omvang toegenomen. Vooral haar toch al aardig grote borsten groeiden enorm, net alsof ze al vol melk zaten en dagelijks afgekolfd moest worden.
    Ben beniewuwd welke uitslag Mariah had gekregen als ze vooraf een slagingstest had gedaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>